Ema Stere: “Literatura fiind cea mai ieftină dintre arte… recomand scrisul oriunde”
sâmbătă, 17 octombrie 2020
Sâmbătă, 17 octombrie, la ’’Mic Dejun cu un Campion’’, Daniela Zeca Buzura a avut-o ca invitată pe Ema Stere, jurnalistă la Radio România Cultural, doctor în filologie şi cadru universitar la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei. | VIDEO

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Cu atât mai surprinzătoare este direcţia carierei Emei Stere, cu cât nu a ajuns să profeseze vreodată în domeniul pentru care s-a pregătit – decât de la catedră – şi s-a îndreptat spre o cu totul altă direcţie, pentru care însă - longevitatea şi performanţa sa le dovedesc – a avut, cum se spune, ’’chemare’’ şi o conjunctură favorabilă.

Absolventă de medicină, Ema Stere s-a ’’clasicizat’’ în postura de jurnalist cultural. Alături de soţul său, Attila Vizauer, realizează emisiunea ’’Vorba de cultură’’ care, de paisprezece ani (din 2006), găzduieşte pe calea undelor, întâlnirea cu unii dintre cei mai cunoscuţi şi merituoşi intelectuali români. A fost o pasiune care s-a consolidat cu fiecare emisiune. ’’Radioul îţi rafinează urechea. Ajungi să ’vezi’ cuvintele. Am învăţat să trag cu urechea. Acum ştiu şi cele mai fine inflexiuni ale vocii invitaţilor mei. Îi pot recunoaşte dintr-o mie’’ – mărturiseşte Ema Stere.

(w640)

Este şi una dintre motivaţiile invitării sale la ’’Mic Dejun cu un Campion’’, alături de Daniela Zeca Buzura. Aşadar, doi jurnalişti, unul de radio, celălalt de televiziune, cu un îndelungat exerciţiu editorial care au în vedere lumea culturală românească, într-un context din ce în ce mai accesibil, datorat extinderii reţelelor de comunicare. Unul, la Radio România Cultural, celălalt la televiziunea naţională, două instituţii fundamentale în societatea românească. Dar şirul coincidenţelor nu se opreşte aici. Daniela Zeca Buzura este o scriitoare cu multe volume la activ – de beletristică şi de jurnalism.

Ema Stere abia a debutat cu un roman consistent, ’’Copiii lui Marcel’’. A fost răsplătită cu Premiul ’’Sofia Nădejde’’ pentru prima carte. Şi acum ajungem la cel de-al doilea motiv al prezenţei sale în platoul emisiunii, lansarea acestei cărţi a cărei istorie este subiectul acestei ediţii.

’’Ema Stere este dovada că drumul unui scriitor poate fi sinuos, cu cristalizări lente. După mai bine de două decenii la microfon, ea debutează convingător, cu un roman care tocmai a obţinut Premiul ’Sofia Nădejde’ pentru prima carte’’, spune Daniela Zeca Buzura.

Un volum pus pe hârtie cu râvnă, întotdeauna alături de o ceaşcă de cafea, întocmai ca astăzi la această discuţie de plăcere. Este o carte cu multe personaje, cu traiectorii pe care însuşi autorul nu le-a intuit integral de la început, care a suferit multe modificări pe parcurs, cu o scriitură barocă care necesită o lectură atentă. ’’Am scris nouă ani la carte. Când veneam de la emisiune. Scriam pe unde apucam. De multe ori mă ascundeam. Nouă ani! Mi se schimbase şi scrisul. Am lucrat ca pe vremuri. Cu multe notiţe, fişe, corecturi, adnotări’’ – mărturiseşte autoarea..

Prilejul cel bun s-a ivit odată cu anunţarea unui concurs pentru debut literar. ’’Asta m-a îndemnat să termin, să nu mai amân’’ – rememorează Ema Stere starea de dinainte de înscrierea în concurs. A fost o competiţie dură, la care s-au prezentat mulţi pretendenţi şi la care Ema Stere a depus cartea pe ultima sută de metri. De bun augur, am spune căci, din cele 94 de manuscrise trimise anul acesta, la cea de-a IV-a ediţie pentru concursul anual al Editurii Polirom, cel semnat de Ema Stere a fost selecţionat. ’’Un roman scris cu mână sigură şi cu umor debordant, din care nu lipsesc tensiunea, misterul şi răsturnările de situaţie’’ – avea să aprecieze juriul.

(w640)

Darul scrisului s-a concretizat şi până la această apariţie editorială. Publică în mod curent povestiri în revistele ’’Iocan’’ şi ’’Capital cultural’’; scrie scenarii originale sau adaptări pentru teatru radiofonic şi scenă adresate de multe ori copiilor, dar nu numai lor: ’’Muzicanţii din Bremen’’, în 2014 la Teatrul ’’Ţăndărică’’, o adaptare după clasica poveste a Fraţilor Grimm cu care a şi obţinut în 2018, Premiul pentru dramaturgie la Festivalul Internaţional a Teatrelor de Păpuşi şi Marionete ’’Puck’’ de la Cluj; ’’Bambi’’ (adaptare după Felix Salten, Teatrul ’’Excelsior’’, 2016); ’’George Topîrceanu. Amintiri din Marele Război’’ - spectacol radiofonic, Radio România, ’’Femeia, eterna poveste’’ - un muzical de succes pus în scenă la Teatrul ’’Stela Popescu’’ din Bucureşti şi ’’O poveste într-un acvariu’’ la Teatrul ’’Arlechino’’, din Braşov, toate în 2019. Anul 2020 a debutat cu un nou proiect, dintr-un cu totul alt registru, ’’Jos comunismul!’’ o producţie pentru teatrul radiofonic, în colaborare cu Vlad Ivanov, nominalizată la Premiile UNITER.

’’Povestea unui cuplu de succes, Ema Stere – jurnalist, scenarist şi scriitor şi soţul său Attila Vizauer – regizor, s-a dovedit o balanţă uşor de echilibrat. Viziunea meticuloasă, de scrupulos documentarist şi un condei exersat ca cel al Emei Stere, se completează fericit cu conceptul şi viziunea de ansamblu a regizorului Attila Vizauer. Orele de după emisiune, s-au umplut timp de mai mulţi ani, cu scurte schiţe care au devenit încet, încet materialul pentru romanul ’’Copii lui Marcel’’, recent lansat pe piaţă în format clasic şi electronic. Ne-am bucurat de o întâlnire cu un autor care a avut nevoie de aproape un deceniu pentru a apărea pe piaţă şi care, dincolo de cabina de înregistrări de la radio, a făcut dovada că destinul unui creator nu poate fi restricţionat de mijloace, ci dimpotrivă, diversitatea lor îl pot îmbogăţi, de data aceasta în favoarea noastră, a cititorilor’’ - Ileana Ploscaru Panait, producătorul emisiunii.

“Literatura fiind cea mai ieftină dintre arte… recomand scrisul oriunde. Oricând” – afirmă Ema Stere, invitata din această sâmbătă la Grădina Verona de la Cărtureşti, în compania Danielei Zeca Buzura.

(w640)

Portret de artist: MIRCEA ROMAN

’’Eu am făcut sculptură cu trup şi suflet. Sufletul trebuia să difere de trup. Trupul, să zicem aşa, avea sex şi picioare, pe când sufletului i-am pus portret, mână şi aripi ca să se înalţe şi să fie altfel decât trupul. Aşa că eu le-am făcut lucrărilor mele, suflete’’, mărturiseşte ca într-o profesiune de credinţă, Mircea Roman, românul care a trăit şi a lucrat o bună parte din viaţa sa, la Londra.

Artist al anilor ’80, Mircea Roman este astăzi unul dintre cei mai importanţi creatori contemporani, cu o operă care certifică valoarea sa în plan internaţional. Dar lumina orbitoare a succesului nu l-a pervertit, ci dimpotrivă. Iată ce dezvăluie despre Mircea Roman, criticul şi istoricul de artă Alexandru Davidian, cel care s-a ocupat de apariţia celui mai recent album al sculptorului:’’Uneori (este) imposibil de tăcut şi de rezervat, alteori, dureros de sincer şi de volubil în ceea ce priveşte arta lui. Extrem de îndârjit când vine vorba despre concesiile pe care un artist NU trebuie să le facă pentru a fi în pas cu timpul, cu modelele din afara sau dinlăuntrul ţării, incompatibile cu structura lui intimă. Mereu îmi spune: ’Nu există reţete de urmat, cum nu există artă fără sine’’. (’’Mircea Roman – din fragmente’’ de Alexandru Davidian).

(w640)

Recomandare de lectură din raftul Librăriei Cărtureşti: Astăzi, Ema Stere care a câştigat cu romanul ’’Copiii lui Marcel’’ concursul de debut al Editurii Polirom pentru anul 2020. Romanul poate fi găsit la Librăria Cărtureşti, în reţeaua de librării on-line şi în format digital.

***

Difuzare TVR2: sâmbătă, 17 octombrie 2020, ora 10:00

Reluare TVR2: luni, 19 octombrie 2020, ora 10:00

marţi, 20 octombrie 2020, ora 5:00

Difuzare TVR3: duminică, 25 octombrie 2020, ora 7:55

Difuzare TVRI: sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 9:00

Difuzare TVRM: sâmbătă, 17 octombrie 2020, ora 10:00

 • 23:00
  Zile cu stil
  Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 23:55
  Discover România
  *Grigore Vasiliu Birlic Producător : Diana Ilica
 • 00:10
  Bărbierul din Siberia
  Film * Bărbierul din Siberia (The barber of Siberia-Rusia, Franţa, Italia, 1998) *Prima parte Regia: Nikita Mihalkov Cu: Julia Ormond, Oleg Menşikov, Richard Harris *Dramă . Redactor: Vlad Ţurcan
 • 01:45
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Episodul 6 din 8 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Drama Redactor: Adriana Vulpe
 • 02:50
  Descălecaţi în Carpaţi
  *Colţ de rai cu natura şi cai Producător Răzvan Petrişor
 • 03:15
  Sport
 • 03:22
  Telejurnal TVR2
 • 03:55
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:15
  Strop şi balonaş
  Serial copii *(Splash and bubbles-SUA, 2016) *episodul 1 si 2/40 Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia * Animaţie . *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea TRECEREA LA ORA DE IARNĂ: ora 04:00 devine ora 03:00 !!! 04,05* Documentar360°-GEO * *Castana-avuţia din Corsica (La Chataigne, une manne en corse, Franţa-Germania, 2014) din 20 octombrie 52’/55’-CRIPTARE Exclusiv TVR+
 • 05:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu
 • 06:00
  Generaţia Fit
  *În cadrul programului vor fi oferite antrenamente de fitness şi gimnastică autorizate pentru începători şi avansaţi, coordonate de către profesori autorizati, sfaturi ale unor medici nutriţionişti şi o reţetă sănătoasă pentru sportivi şi publicul larg! Gazde: antrenori Diana Preda şi Gabriel Toncean Producător: Ştefan Stănescu Coproducție TVR-FRCF
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Timişoara Sarea în bucate Producator: Veronica Mihoc Emisiune realizată de TVR Timişoara Jurnalişt: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 08:00
  Repere sacre
  Sfânta Liturghie din † duminica a 30-a de peste an *Comentariu: P ărintele Tarciziu Şerban , preot colaborator Producător: Ştefan Stănescu Transmisiune directă de la Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Bucureşti
 • 09:00
  Ferma
  *Anul 21 *Editia 988 Nu mai aveti loc la oras? Incercati la tara!... Emisiune pentru actuali si viitori tineri fermieri Undeva în România Într-o zonă muntoasă a judeţului Suceava, la 20 km de Fălticeni, în comuna natală a lui Nicolae Labiş, un fermier, după mai multe încercări de creştere a vacilor de lapte şi de carne, s-a oprit la vacile de carne Angus şi la câteva exemplare de vaci de lapte Holstein. În prezent are peste 200 de bovine , urmând să-şi dezvolte în viitor ferma. Participă: Ciprian Cimbru-fermier comuna Mălini, jud. Suceava Jurnalist tv Sergiu Marinescu Emisiune de Viorel Popescu şi Eugen Daniel Iancu
 • 10:00
  Pescar hoinar
  * „Aventuri pe malul batrânului fluviu... ”* sezon nou Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica * Vă invităm... la Dunăre, într-o nouă expediţie marca „Pescar hoinar”-driluri pline de adrenalină, capturi remarcabile, dar şi surprize... cum altfel ar putea fi caracterizată o partidă de pescuit pe malul bătrânului fluviu ?!... ce poate fi mai captivant pentru un pescar, fie el sportiv sau amator, decât să umple juvelnicul cu plătici grase, mrene frumoase, dar şi mulţime de obleţi capturaţi cu o undiţă făcută pe loc, amintind de partidele de pescuit ale copilăriei... iar, în final, bucuria eliberării... toti peştii, mai mari sau mai mici, s-au întors în mediul lor natural-pe scurt, un adevărat spectacol... încă o poveste cu şi despre pescuit şi o călătorie de neuitat. Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
 • 10:30
  Natură şi aventură
  Redifuzare *Explorare natură sălbatică în Parcul Natural Balta Mică a Brăilei- partea 1 Realizatori: Dan Păvăloiu, Dan Curean (TVR Cluj-Napoca)
 • 11:00
  Destine ca-n filme
  Prezintă: Iuliana Marciuc Producători Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma Realizator Silvia Ionescu Redactor: Dana Ilie
 • 12:00
  Fraţi de viţă
  Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 12:30
  Sănătate cu de toate
  *ediţia 21 * Avem reţetă de vinete murate, ca la bunica, Muzeul Flori de mină de la Cheia, unde aflăm care sunt proprietăţile energetice ale cristalelor şi terapie prin călărie, la Hipodromul Ploieşti.​ Jurnalist TV: Ana Maria Mindu Producatori: Larisa Avram, Bogdan Ghiţulescu
 • 13:10
  Duminica filmului românesc
  * Întoarcerea din iad -România, 1983 Regia: Nicolae Mărgineanu Cu: Maria Ploae, Constantin Brânzea, Remus Mărgineanu, Ana Ciontea *Dramă. Dumitru, un ţăran bogat, trăieşte o pasională poveste de dragoste cu Veronica, fosta lui iubită, acum femeie măritată. Relaţia lor devine tot mai greu de ascuns de ochii lumii, mai ales de ochii unui soţ gelos şi dornic de răzbunare. Izbucnirea Primului Război Mondial complică şi mai mult lucrurile. Cei doi rivali declaraţi pleacă împreună pe front să lupte umăr la umăr împotriva aceluiaşi inamic. De acum, viaţa fiecăruia poate depinde în orice clipă de celălalt. Redactor: Gabriela Onea
 • 15:00
  Drag de România mea!
  Drag de România mea! *sezon nou *Prima parte Prezintă: Paul Surugiu-Fuego *Folclor șşi voie bună la „Drag de România mea!” Fiecare săptămână la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” este o nouă experienţă şi o plimbare prin capitole importante ale țşării. Oferim un spectacol de televiziune, care are de toate şi care-și propune, dincolo de orice altceva, să vină ca o alternativă, ca un fel de relaxare şi-o normalitate în lumea complicată șşi plină de incertitudini în care trăim. ȘŞi, cum e prea multă gălăgie în jur, cum fiecare încearcă să iasă în evidenţă prin ce este mai urât, noi nu vrem decât să fim gura de aer proaspăt din fiecare duminică, cu un show elegant șşi cu o diversitate culturală şi artistică. Duminica aceasta, de la ora 15.00, ne purtăm paşii în lumea folclorului românesc. De aceasta dată, nu avem nume de legendă, ci tânăra generaţie. O samă de artişti cu totul speciali, autentici, cu voci bune, cu piese formidabile șşi cu puterea de a face spectacol la cel mai înalt nivel. Iosif Ciunterei ne propune un personaj de colecţie, de pe coclaurile sale, un înţelept care ne va povesti despre dragul de glia strămoşească şi despre cât e de important să ne iubim originile. Din Banat, soseşte la noi talentatul Florin Boita . Acesta cânta de ani buni, a câştigat numeroase festivaluri şi este foarte atent la repertoriu şi la port. Are daruri muzicale şi un duet cu Paul Surugiu Fuego, la fel ca şi maramureseanca Oana Tomoioagă . Oana este una dintre artistele speciale ale noului val, cu numeroase vizualizări on line, proiecte şi melodii care ajung la suflet. Nu se abate de la repertoriul special şi nici de la purtarea exemplară a costumului! De senzaţie este povestea de dragoste dintre cei doi câştigători ai consursului TVR-„Vedeta Populară”- Alexandra Chira şi Mihai Teacă ! Ei s-au cunoscut după concurs, au legat o relaţie de durată şi se susţin unul pe altul. Cei doi vin la noi cu cântece frumoase, în port exemplar, cântând împreună şi un duet de zile mari. Mai mult, Mihai a pregătit o demonstraţie la pian șşi un duet despre casa părintească alături de Paul Surugiu-Fuego. Moldova este reprezentată de frumoasa Nadia Duluman , o artistă care ne aduce plăcinte şi tradiţii de acasă şi care ne arată ce înseamnă focul moldovenilor. Tocmai din Bucovina, ireproşabilă, fără cusur din punct de vedere interpretativ, soseşte Angelica Flutur , într-un costum de vis si cu melodii de poveste, Paul Surugiu-Fuego ne-a pregătit şi el cântece speciale, alături de trupa Supermarket, dar şi de baletul condus de Florin Mariș! Producător Codruţa Prunariu Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu
 • 16:00
  Drag de România mea!
  Drag de România mea! *sezon nou *Partea a doua Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu Producător: Codruţa Prunariu
 • 17:00
  D’ale lu’ Mitică
  *sezon nou Prezintă: Mitică Popescu *DREPTUL LA AER CURAT, o investigaţie despre depozitările ilegale de deşeuri din Giuleşti Sârbi, Bucureşti. Realizator Camelia Robe Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 18:00
  Reteaua de idoli
  Realizator Irina Pacurariu
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 20:10
  Duminica filmului românesc
  Osânda-România, 1977 Regia: Sergiu Nicolaescu Cu: Amza Pellea, Ioana Pavelescu, Emmerich Schaffer *Dramă . Ecranizare după romanul "Velerim si Veler Doamne" de Victor Ion Popa. Condamnat la 10 ani de ocnă, după răscoala din 1907 şi după câţiva ani petrecuţi pe front, Manolache Preda se întoarce în satul său natal. Soţia l-a părăsit şi i-a vândut pământul, iar autorităţile îl privesc cu ostilitate, sătenii cu suspiciune şi copiii se ascund de el. Pentru a duce o viaţă normală, Manolache se angajează la boierul Leon, dar când acesta e omorât de doi ţărani revoltaţi, vina cade pe fostul ocnaş. *ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12 ) Redactor: Gabriela Onea
 • 22:15
  Ochi negri
  Film de artă * Ochi negri (Oci ciornie-Italia, Rusia, 1987) 112’ Prezentare Laurenţiu Damian 5’ Realizator: Liliana Chiţescu Regia: Nikita Mihalkov Cu: Marcello Mastroianni, Silvia Mangano, Marthe Keller, Elena Safonova *Premiul de interpretare masculină (Marcello Mastroianni)-Festivalul de la Cannes 1987 *Nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin (Marcello Mastroianni) *Nominalizări la premiile Globul de Aur, BAFTA si Cesar pentru cel mai bun film străin *Dramă , inspirată de povestirile lui Anton Cehov. Devenit chelner pe un vapor de lux, arhitectul italian Romano Patroni îşi deapănă cu nostalgie si umor povestea marii lui iubiri, în faţa unui prieten rus. Deşi însurat cu o femeie foarte bogată care-i asigura un trai fără griji, Romano s-a îndrăgostit de misterioasa rusoaică Anna Sergheevna şi de ochii ei negri, în timpul unui sejur la sanatoriu. Plecarea bruscă a Annei îl determină pe neconsolatul italian să facă o călătorie în Rusia, în căutarea iubitei, căreia îi jură că va divorţa, dar fără să-şi poată ţine promisiunea... *ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12 ) Redactor: Adriana Vulpe
 • 00:20
  MotorVlog
  Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 00:45
  Pescar hoinar
  Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
 • 01:20
  Duminica filmului românesc
  * Întoarcerea din iad -România, 1983 Regia: Nicolae Mărgineanu Cu: Maria Ploae, Constantin Brânzea, Remus Mărgineanu, Ana Ciontea *Dramă. Redactor: Gabriela Onea
 • 02:55
  Discover România
  *Cornel Coman Realizator: Diana Ilica
 • 03:05
  Sport
 • 03:12
  Telejurnal TVR2
 • 03:45
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:05
  România…în bucate
  TVR Craiova * Tăst Show Emisiune realizată de TVR Craiova Jurnalişt: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 04:30
  România…în bucate
  TVR Târgu Mureş * Cooking Show Emisiune realizată de TVR Târgu Mureş Jurnalişt: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 05:00
  Ferma
  Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!... Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri * Jurnalist TV: Sergiu Marinescu Emisiune de: Viorel Popescu şi Eugen Daniel Iancu