loader
Foto

"Ediţie limitată" aduce interviuri în exclusivitate în cel de-al doilea sezon

În fiecare marţi, de la ora 22:00, avem întâlnire cu personaje definitorii din mai multe zone ale industriilor creative: muzicieni, creatori de parfumuri, jurnaliști importanți, negustori de artă, creatori de conținut, ilustratori, fără a-i uita, firește, pe autorii de ficțiune.

 

Marius Constantinescu
Ediție limitată

"Ediție limitată" revine cu un sezon al doilea mai consistent, mai divers și, nu în ultimul rând, mai fermecător. În fiecare marţi, de la ora 22:00, telespectatorii TVR 2 se vor bucura de întâlniri de excepţie în seria de interviuri „Ediție limitată”, cu Marius Constantinescu. Realizatorul ne prezintă figuri marcante din domenii creative diverse, mulţi din lumea internațională, realizate cu precădere, dar nu exclusiv, pe Zoom.

Dacă în grila anterioară ne-am întâlnit mai ales cu scriitori, acum spotul de lumină cade pe personaje definitorii din mai multe zone ale industriilor creative: muzicieni, creatori de parfumuri, jurnaliști importanți, negustori de artă, creatori de conținut, ilustratori, fără a-i uita, firește, pe autorii de ficțiune care au construit osatura primului sezon.

"Primăvara aceasta la Ediție Limitată vă întâlniți - adesea în exclusivitate națională - cu nume precum Joyce DiDonato, Jean-Claude Ellena, Paul Kenyon, Jean-Yves Thibaudet, Kristine Opolais, Gwenn Strauss, Nick Cox, în interviuri consistente, care consolidează rolul Televiziunii Române drept cel mai important difuzor de conținut cultural premium audio-video de pe piața media din România", spune Marius Constantinescu.

Redactor: Ana-Maria Pleșcan. Realizator: Marius Constantinescu. Producător: Bianca Sărățeanu

20:00 Curajul unei mame

Film* Curajul unei mame (Model citizen-SUA, 2020)

Regia: Mark Gantt

Cu: Cassie Howarth, Shawn Pyfrom, Kevin Fonteyne

*Thriller. Amanda Archer, fotomodel şi mamă a unei fetiţe pe care o creşte singură, este răpită de doi indivizi implicaţi într-o reţea de trafic uman. Ţinută ostatică într-o cabină izolată, ea trebuie să-şi adune forţele şi curajul, pentru a încerca să se elibereze.

Redactor: Corina Feleagă

21:47 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Festivalul „Teatru sub lună” debutează cu... lună plină, în 20 iulie, în București

La acest sfârşit de săptămână, festivalul de artă „Teatru sub lună” îi aşteaptă cu surprize plăcute pe cei dornici să aleagă alternativa ...

De la Paris, cu dragoste... de sport

De la Paris, cu dragoste... de sport

publicat: vineri, 19 iulie 2024

De vineri, 19 iulie, o echipă de profesionişti ai Televiziunii Române se află la Paris, pentru a relata de la Jocurile Olimpice. În această vară, ...

Altina Voinea și obiceiul de a face bine

Altina Voinea și obiceiul de a face bine

publicat: luni, 15 iulie 2024

Marți, 16 iulie, ora 20.00, vă invităm să revedeți ediția emisiunii "Destine ca-n filme" dedicată unui om iubitor de bine, Altina Voinea, cea ...

 

#tvr2