loader
Foto

"Ediţie limitată" aduce interviuri în exclusivitate în cel de-al doilea sezon

În fiecare marţi, de la ora 22:00, avem întâlnire cu personaje definitorii din mai multe zone ale industriilor creative: muzicieni, creatori de parfumuri, jurnaliști importanți, negustori de artă, creatori de conținut, ilustratori, fără a-i uita, firește, pe autorii de ficțiune.

 

Marius Constantinescu
Ediție limitată

"Ediție limitată" revine cu un sezon al doilea mai consistent, mai divers și, nu în ultimul rând, mai fermecător. În fiecare marţi, de la ora 22:00, telespectatorii TVR 2 se vor bucura de întâlniri de excepţie în seria de interviuri „Ediție limitată”, cu Marius Constantinescu. Realizatorul ne prezintă figuri marcante din domenii creative diverse, mulţi din lumea internațională, realizate cu precădere, dar nu exclusiv, pe Zoom.

Dacă în grila anterioară ne-am întâlnit mai ales cu scriitori, acum spotul de lumină cade pe personaje definitorii din mai multe zone ale industriilor creative: muzicieni, creatori de parfumuri, jurnaliști importanți, negustori de artă, creatori de conținut, ilustratori, fără a-i uita, firește, pe autorii de ficțiune care au construit osatura primului sezon.

"Primăvara aceasta la Ediție Limitată vă întâlniți - adesea în exclusivitate națională - cu nume precum Joyce DiDonato, Jean-Claude Ellena, Paul Kenyon, Jean-Yves Thibaudet, Kristine Opolais, Gwenn Strauss, Nick Cox, în interviuri consistente, care consolidează rolul Televiziunii Române drept cel mai important difuzor de conținut cultural premium audio-video de pe piața media din România", spune Marius Constantinescu.

Redactor: Ana-Maria Pleșcan. Realizator: Marius Constantinescu. Producător: Bianca Sărățeanu

3:25 Familia Borgia (R)

Serial * Familia Borgia (The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

*ep.5

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

*Dramă istorică.

*

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

(Reluare)

4:20 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2