loader
Foto

Ediție specială de Sfântul Nicolae din „Drag de România mea!”

Duminică, 6 decembrie, de la ora 15:00, la TVR 2 și online pe TVR+, l-am așteptat pe Moș Nicolae și i-am sărbătorit pe cei care poartă acest nume sfânt.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Luna decembrie este luna cadourilor.

Și chiar dacă vremurile sunt complicate, n-ar strica să încercăm să fim darnici, să avem sufletul deschis, să fim optimiști și omenoși și să încercăm să ne facem, pe cât se poate, timpul de calitate.

Dacă perioada asta, dinaintea sărbătorilor, vă veți uita la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, cu siguranță vă veți bucura de muzica specială. Vrem să vă aducem bucurii, nostalgii și simplitate de la oamenii care iubesc țara, arta și care își fac treaba cu profesionalism.

(w882) fuego

Duminica aceasta, vine Moș Nicolae și îi sărbătorim pe cei care poartă acest nume sfânt - cu șlagăre românești, folclor, energie pozitivă şi multă veselie​.

Poposim în Maramureș, în zona Codrului, de unde sosesc la noi Nicolae Mureșan Senior și Nicolae Mureşan Junior, tată și fiu, doi artiști autentici, speciali, care ne vor povesti despre familia lor, despre zona lor și vor cânta melodii pe care le iubiți.

(w882) Nicolae Mu

Revine la noi și Nicola, o altă săbătorită care ne va cânta unele dintre cele mai frumoase şlagăre ale sale. ​

(w882) nicol

Un moment spumos ne va oferi Nicolae Datcu, alt celebrat al zilei. Acesta va imita, în stilul său inconfundabil, mari artiști ai României precum Benone Sinulescu, Irina Loghin sau Ionela Prodan.

(w882) Nicolae Da

Niculina Stoican ne aduce cântec popular oltenesc, povești de suflet despre folclor, dar și un duet de zile mari alături de Paul Surugiu - Fuego.

(w882) niculina s

(w882) niculina

Nico va fi celebrată la noi în emisiune. Artista va vesti Crăciunul alături de Marius Bălan.

(w882) nico si fu

(w882) nico

Iosif Ciunterei revine și el, direct de pe coclauri, cu rețeta horincii perfecte. El ne va prezenta un material despre această licoare atât de îndrăgită de români, care are un anumit ritual și care face parte din lucrurile care ne definesc, mai mult sau mai puțin.

(w882) Iosif Ciun

De asemenea, Paul Surugiu-Fuego lansează, în premieră, un nou colind și ne oferă și alte daruri muzicale speciale alături de trupa Supermarket, dar și de baletul condus de Florin Mariș!

(w882) fuego

Nu ratați, în perioada 29 noiembrie - 3 ianuarie, concursul emisiunii, sponsorizat de Auchan. Mai multe informații AICI.

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

4:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)

4:25 Insula lui Barbă-Neagră (R)

Serial * Insula lui Barbă-Neagră (Crossbones-SUA, 2014)

*Ep.2

Cu: John Malkovich, Richard Coyle, Claire Foy

*Serial acţiune/Aventuri.

*

Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

(Reluare)
 
„Teleșcoala”: Educaţia financiară, indispensabilă pentru omul modern

La TVR 2, „Teleşcoala” le oferă celor aflaţi în anul susţinerii examenelor de Evaluare Naţională posibilitatea de a păstra contactul cu materiile ...

Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR2!

Muzicieni îndrăgiţi, şlagăre de neuitat, efecte speciale, momente unice, emoţii, umor şi bucurie. Toate, în cel mai recent spectacol grandios ...

Aventurile unei cinefile în Italia, în căutarea lui Fellini, duminică la Filmul de Artă

Filmul „În căutarea lui Fellini" este inspirat din experiența personală a lui Nancy Cartwright, artistă laureată cu Premiul Emmy, care i-a dat ...

 

#tvr2