loader
Foto

„Drag de România mea!" își invită fanii la concurs

Începând de duminică, 29 noiembrie 2020, și până duminică, 3 ianuarie 2021, fanii emisiunii „Drag de România mea!" pot participa la un concurs cu premii atractive. Detalii mai jos.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

De sărbători, echipa „Drag de România mea!" le răsplătește fidelitatea fanilor emisiunii. Astfel, cei care urmăresc emisiunea trebuie să fie atenți la cele 4 cuvinte cheie care vor apărea pe ecran în fiecare ediție.

După ce au aflat care sunt cele 4 cuvinte ale ediției, telespectatorii care vor să participe la concurs trebuie să le trimită la adresa de e-mail dragderomaniamea@tvr.ro. E-mailul trimis trebuie să conțină și date de contact.

Timpul limită de timitere a e-mailurilor este duminica până la ora 24.00. Echipa emisiunii va citi toate e-mailurile și, în ziua următoare, va face tragerea la sorți a câștigătorului, folosind sistemul random.
Înainte de a participa la concurs, citiți regulamentul disponibil AICI.

 

 

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

12:30 Cum vă merge ?

Sezon Nou

Producător: Cătălin Heson

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2