loader
Foto

Galerie foto

Duminică pescuim la copcă, pe gheața lacului Tâncăbești

Eugen Roibu și Victor Țăruș continuă serialul dedicat pescuitului la copcă, iar pe 8 februarie cele două gazde au ajuns din nou la Tâncăbești, faimosul lac unde „Pescar hoinar” a prins un somn de 65 de kg . De la ora 12:00, la TVR 2 și online pe TVR+.

 

EUGEN ROIBU
VICTOR ŢĂRUŞ
Pescar hoinar

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Serialul partidelor de pescuit la copcă, pe lacurile din apropierea capitalei, continuă. În ultimele două ediţii, pescarii hoinari au încercat diferitele tehnici de pescuit pe vreme de iarnă pe lacurile Săruleşti, Comana, Snagov. Chiar dacă între timp, temperaturile de peste zero grade din timpul zilei au mai luat ceva din grosimea stratului de gheaţă, săptămâna aceasta echipa emisiunii s-a aventurat pe gheaţa lacurilor de la Tâncăbeşti.

(w882) Pescar hoi

Şi pentru că singurii peşti ademeniţi de nălucile sau momelile pescarilor hoinari au fost doar cei de talie mică – bibanul, carasul, babuşca, plătica, ne-am gândit să oferim telespectatorilor noştri o secvenţă de genul „dacă doriţi să revedeţi”.

Personajul principal este un adevărat „monstru” al Tâncăbeştilor. Aţi revăzut, aşadar, prieteni pescari, duminică 8 februarie, la ora 12.00, alături de plevuşca prinsă cu multă răbdare şi scoasă din adâncul îngheţat, un somn de 65 de kilograme capturat primăvara trecută, un exemplar record al lacului.

**

Despre „Pescar hoinar”:

Din 2003 până astăzi, expediţiile echipei Pescar Hoinar s-au întins de-a lungul a peste 550 de episoade, iar audienţele mari au arătat că publicului român îi place evadarea din cotidian.

Fiți alături de „Pescar hoinar” și în acest an, când vom ajunge la episodul cu numărul 600.

Este una dintre cele mai vizionate emisiuni de profil din România şi a fost lider de audienţă la TVR 2, cu o medie de aproape 230.000 de telespectatori, cu vârfuri de rating de 2,6 -2,7  în anii anteriori.

***

Emisiunea „Pescar hoinar poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

8:00 Cuibul dragonilor: începutul erei războinicilor

Film animatie* Cuibul dragonilor: începutul erei războinicilor (Dragon nest: warriors' dawn-SUA, China, 2015)

Regia: Yuefeng Song

Voci: Alexandra Radu, Catinca Maria Nistor, Tamara Roman, Gabriela Bobeş

*Animaţie, film de aventuri. Pe continentul Altera, răul pândește din umbră, iar oamenii și elfii sunt nevoiți să se alieze pentru a învinge Dragonul Negru, care se trezește după o lungă perioadă de inactivitate. Un tânăr războinic şi prietenii lui trebuie să distrugă giuvaerul care-l hrăneşte pe dragon cu putere şi care ar putea oferi unui alt posesor o forţă magică imbatabilă.

*AUDIENTA GENERALA (AG)

Redactor: Gabriela Onea

9:35 Cap compas

Redifuzare

Producător: Elena Dinu

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

 

#tvr2