loader
Foto

Galerie foto

„Drag de România mea!”, ediție aniversară

Duminică, 16 iulie, de la ora 15:00, v-am invitat să revedeți o ediție de excepție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o emisiune moderată, încă din anul 2018, de Paul Surugiu-Fuego.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Sezonul 10 aniversar este unul al vedetelor, al șlagărelor şi al momentelor emoționante, totul  într-o casă nouă şi cu un decor spectaculos.

(w882) Camelia Fl

Ediția ne-a adus dezvăluiri de suflet, poezie, amintiri, emoție, duete şi folclor autentic. 

Considerată una dintre cele mai iubite şi mai apreciate interprete ale muzicii uşoare, Mirabela Dauer a lansat, până în prezent, 40 de albume şi are un repertoriu de peste 600 de cântece.

(w882) Mirabela

Artista a revenit la ”Drag de România mea!” cu melodii speciale, cu lecţii de viaţă, dar şi pentru a răspunde provocării Testului Sincerității cu nonșalanța care a consacrat-o.

(w882) Mirabela D

Este cântăreaţă, poetă şi textieră.

A debutat la doar 15 ani, iar în ultima perioadă a revenit în forţă cu un album nou şi cu un volum de poezii, ambele intitulate   "Nu-s o fată ca oricare".

Camelia Florescu s-a întors acasă, la Televiziunea Română, cu piese în premieră şi cu cele mai frumoase versuri citite de Paul Surugiu - Fuego.

(w882) Camelia Fl

Din îndepărtatul Sălaj, Sava Negrean Brudașcu a venit împreună cu instrumentiștii ei pentru a ne prezenta un colț de Românie autentică.

(w882) Sava Negre

Este o Românie plină de cântec, joc şi voie bună.​

(w882) Pe scena

Paul Surugiu - Fuego a prezentat piese noi, dar și șlagăre cunoscute, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș, prietenii care ne-au fost aproape de la primul sezon.

(w882) Paul Surug

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de redifuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:00

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

***

Emisiunea poate fi văzută și pe TVR+.

17:00 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală

*O istorie care nu se învată la scoală Redifuzare

*Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reusit să-si păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reuneste figuri emblematice ale rezistentei anticomuniste românesti

* Primăvara creștină

Un episcop martir: Anton Durcovici

Anton Durcovici a fost un episcop romano-catolic al diecezei de Iași în anii 1948-1949. Perioada a una de confruntare deschisă cu regimul comunist, iar episcopul Durcovici și-a făcut pe deplin datoria. A fost arestat în iunie 1949 și a murit la Sighet, în 10 decembrie 1951. A fost beatificat la data de 17 mai 2014 la Iași.

Un film de Lucia Hossu Longin

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2