loader
Foto

Galerie foto

Dive ale Televiziunii Române, legende și artiști iubiți la ”Drag de România mea!”

Cel de-al 12-lea sezon din... ”Drag de România mea!” a continuat duminică, 14 aprilie, la TVR2, de la ora 15:00.  

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

A fost o ediţie specială care a mers mai departe cu seria confruntărilor artistice pline de umor, muzică bună şi de cele mai interesante lucruri pe care le puteţi descoperi sau redescoperi.

Astfel, cele două echipe care s-au duelat au fost formate din artiști și din crainice şi jurnaliste ale Televiziunii Române, care au făcut și fac istorie, realizând emisiuni de succes.

Din echipa vedetelor TVR au făcut parte Iuliana Marciuc, realizatoarea emisiunii ”Destine ca-n filme”, actrița și moderatoarea Corina Dănilă, dar și Monica Ghiurco, realizatoarea emisiunii ”Educația la putere”.

(w882)

(w882)

(w882)

Ele au fost "supuse" unor teste, au cântat, au dansat şi s-au luat la întrecere cu artiștii care ne-au adus piese de suflet și duete memorabile - Carmen Rădulescu, Stela Enache şi Raoul.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

Invitata specială a ediției a fost Mirabela Dauer, care ne-a încântat cu șlagăre nemuritoare, dar și cu două duete pline de energie împreună cu Paul Surugiu - Fuego şi cu Raoul.

(w500)

(w882)

(w882)

(w882)

 

(w882)

Fuego a avut și el surprize muzicale pentru telespectatori, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariş.

Nu uitați că, în prima zi de Paște, pe 5 mai, de la ora 15:00, veți putea urmări concertul ”Drag de România noastră!”, cu Paul Surugiu - Fuego, celebra Orchestră a Fraților Advahov şi cu nume importante ale folclorului românesc!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, 14 aprilie, ora 15:00; vineri, 19 aprilie, ora 21:40

TVR Internațional: sâmbătă, 20 aprilie, ora 21:00, ora României

TVR Moldova: sâmbătă, 20 aprilie, ora 21:00.

 

 

 

21:00 Reţeaua de idoli

Redifuzare

* Invitat: Andreea Raducan

Producător: Irina Păcurariu

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cap Compas: Devotio

Cap Compas: Devotio

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

 

#tvr2