loader
Foto

"Destine ca-n filme" cu Roxana-Elena Mancaș și Hans Promm

Marți, 11 iunie, ora 21.00, v-am invitat să revedeți, la TVR 2, o ediție a emisiunii "Destine ca-n filme" despre poveștile de viață pline de emoție ale unei tinere actrițe și ale unui emigrant.

 

Roxana-Elena Mancaș - "Curcubeu în decembrie"

O tânără actriță, plină de pasiune pentru teatru, călărie, circ, spectacole de stradă și confecționarea de bijuterii, în urma unui accident teribil, reînvață să trăiască, își reconstruiește viața și se pregătește să devină kinetoterapeut.

(w882) curcubeu 2

Hans Promm -"Ce noroc că m-am născut în România"

A emigrat în 1985,"pentru a scăpa de România și de români" și, după 19 ani, s-a întors în țară crezând că va sta  doar pe durata contractului pe care firma la care lucra în Germania il oferise.

(w882) Hans

Dar s-a îndrăgostit de țara lui natală, în care a întâlnit numai oameni buni și onești, și a rămas să trăiască în Brașov, convins fiind că "acest popor a fost lovit din greu de comunism, dar nu a reușit să-i fure sufletul".

***

Echipa emisiunii:

Prezintă: Iuliana Marciuc

Poducător: Iuliana Marciuc

Realizator: Silvia Ionescu

Redactor: Dana Ilie

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2