loader
Foto

″Destine ca-n filme″ cu medicul Bogdan Moldovan: ″Părinții sunt eroi″

Marți, 4 iunie, ora 21.00, vă invităm să revedeți, la TVR  2, o ediție a emisiunii ″Destine ca-n filme″ dedicată doctorului Bogdan Moldovan al cărui zâmbet molipsitor vindecă.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Chiar dacă Spitalul Sf. Constantin din Brașov nu face parte, încă, din programul național de transplant, echipa de medici de aici face tot posibilul să ajute cât de mulți pacienți se poate, din miile care au nevoie. Iar pasiunea doctorului Moldovan pentru munca lui are și un rezultat neașteptat: a devenit influencer pe social media, folosindu-și notorietatea pentru a-și ajuta pacienții să strângă banii necesari operațiilor de transplant renal.

(w882) parinti er

Mă hrănesc din bucuria celorlalțispune doctorul Bogdan Moldovan, mult iubit și apreciat de părinți și copii ce intră în maratonul de transplant renal. Părinții, aflați în situații limită, fac tot ce le stă în putință pentru salvarea și binele propriilor copii, devenind eroi, cu sprijinul și implicarea medicului Bogdan Moldovan.

″Doctorul Moldovan este parte a echipei Spitalului Sf. Constantin din Brașov încă de la deschiderea acestuia, în 2011. S-a născut la Tg-Mureș, orașul în care și-a început și pregătirea profesională, mai întâi ca student la UMF Tg-Mureș 1991-1997, stagiar 1997-1999, medic rezident chirurg 1999-2004, medic specialist chirurg 2004-2008, Asistent Universitar UMF Tg-Mures 2004-2009, medic primar chirurg din 2008, Doctor în Științe Medicale “Magna cum Laudae” din octombrie 2008.

(w882) Moldovan

Și-a desăvârșit pregătirea profesională în 3 centre de renume din Europa: IRCAD-EITS Strasbourg în 2003 și 2004 în chirurgia laparoscopică, Hopital Paul-Brousse Villejuif-Universite Paris-Sud și Hopitaux Universitaires de Geneve, ca supraspecializări în transplantul multiorgan și chirurgia hepato-bilio-pancreatică, absolvent al Diplomei Universitare Europene de Chirurgie Hepato-Biliară al Universității Paris XI în anul universitar 2009-2010″. (Sursă - site Spitalul Sf. Constantin: spitalulsfconstantin.ro)

Aflați despre dăruirea chirurgului Bogdan Moldovan pacienților lui, urmărind emisiunea ″Destine ca-n filme″ marți, 4 iunie, ora 21.00, la TVR 2!

***

Echipa emisiunii:

Prezintă: Iuliana Marciuc

Realizator: Silvia Ionescu

Redactor: Dana Ilie

Producător: Iuliana Marciuc

22:00 Doamne, ce măcel!

Film de artă *Doamne, ce măcel ! (CarnagE-Franţa, Germania, 2011)

Regia: Roman Polanski

Cu: Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz, John C. Reilly

*Dramă. Două cupluri se întâlnesc pentru a avea o discuţie civilizată despre încăierarea băieţilor lor, în urma căreia unul se alesese cu dinţii sparţi. La început conversaţia este cordială, dar pe măsură ce băutura îşi face efectul, atmosfera devine tot mai încărcată. Pe lângă insultele şi comportamentul scăpat de sub control al adulţilor, bătaia copiilor începe să pară o glumă.

Redactor: Ştefan Asavei

23:40 Muzica timpului tău

Producător: Valentina Ionescu

 
Dacă doriţi să revedeţi... Conf. Univ. Dr. Radu Ţincu vine la

Invitatul Danielei Zeca Buzura la "Mic Dejun cu un Campion", în ediţia de sâmbătă, 15 iunie 2024, de la ora 10:00, la TVR2, a fost conf. univ. ...

Cum învățăm să spunem „NU”?, tema unei noi ediții „Puternici împreună” | VIDEO

Lil Kelaan Carter, coregraful român care trăieşte visul american antrenând artişti celebri, s-a numărat pe 12 iunie, de la ora 20:00, printre ...

″Destine ca-n filme″ cu Ensar Duman și Kamara Ghedi

Marți, 18 iunie, ora 21.00, revedeți, la TVR 2, povestea unui turc ce iubește România, un om care a ajutat bolnavi aflați în cumpănă, ...

 

#tvr2