loader
Foto

"Destine ca-n filme" cu Maria Dănilă și doctorul Horațiu Moldovan

Marți, 25 iunie, ora 21.00, Iuliana Marciuc v-a invitat să revedeți, la TVR 2, o ediție a emisiunii "Destine ca-n filme" despre ambiția Mariei Dănilă de a-și depăși limitele și despre realizările profesorului universitar doctor Horațiu Moldovan.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Maria Dănilă - "Spre acoperișul lumii"

Pe Maria Dănilă nu o oprește nimic. Nici avalanșe, nici furtuni, nici căzături, nici degerături, nici imobilizările la pat, cu perioadele lungi de recuperare și pericolele cunoscute, sau necunoscute, ale muntelui.

Merge cu hotărâre înainte, mereu înainte, mereu în sus.  În viteză de formula 1 spre acoperiș, spre acoperișul lumii, pentru că următoarea destinație este Vârful Everest!

(w882) Moldovan

Dr. Horațiu Moldovan-  "Performanță pentru viață"

Destinul a făcut ca alegerea specializării de chirurgie cardiovasculară să fie făcută la vârsta de 9 ani, după întâlnirea sa cu primul român operat pe cord deschis de către renumitul profesor Christiaan Barnard.

Cu acest model în viață, după zeci de ani de activitate în blocul operator și la catedră, a devenit ilustru profesor universitar doctor Horațiu Moldovan.

***

Echipa emisiunii:

Prezentator și producător: Iuliana Marciuc

Realizatori: Silvia Ionescu și Constantin Lupescu

Redactor: Dana Ilie

 

5:45 D’ale lu’ Mitică (R)

Scenariu: Cristian vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

(Reluare)

6:40 Teleshopping

 
TELEȘCOALA: Limba spaniola, lecția 6, nivel A 1 / VIDEO

Profesoara Maria Fabiola Bibiș ne-a propus lecţia 6 a cursului de limba spaniolă – nivel A1, cu tema Los verbos irregulares, în cadrul emisiunii ...

TELEȘCOALA: Matematică, clasa a VIII-a, „Relaţii metrice într-un triunghi” / VIDEO

Profesorul Costel Chiteş ne-a propus recapitularea cu tema „Relaţii metrice într-un triunghi” în emisiunea „Teleșcoala” difuzată la TVR 2.

Când via are suflet, vinul are calitate

Când via are suflet, vinul are calitate

publicat: joi, 17 octombrie 2024

Vinul bun este ca o operă de artă, ne spun realizatorii emisiunii ”Ferma”.  Din respect pentru tradiție, cu pasiune pentru diversitatea aromelor ...

 

#tvr2