loader
Foto

Despre sport, ambiţie şi dragoste, în filmele sfârşitului de săptămână, la TVR 2

TVR 2. Sâmbătă, 27 ianuarie, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească, de la ora 20:00, drama „Eroul din fiecare”, cu wrestler-ul american John Cena, iar de la ora 22:00, „Refugiul”, cu Orlando Bloom.

 

„Unele legende se nasc din luptă”, este subtitlul filmului „Eroul din fiecare” (Legendary-SUA, 2010), al cărui erou principal este John Cena, wrestler american profesionist şi câştigător a 20 de campionate, dintre care 12 titluri mondiale şi centura Statelor Unite ale Americii WWE Championship de 4 ori.

Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi urmărească o dramă emoţionantă despre sacrificiu, ambiţie, performanţă, dar mai ales dragoste pentru familie.

(w882)

Despre rolul său din „Eroul din fiecare”, fanii fostului sportiv John Cena, care în prezent se ocupă cu industria cinematografică, spun că este „o reprezentaţie de milioane din partea lui”, dar şi „rolul vieţii”, având în vedere că subiectul filmului este wrestlling-ul. Cal Chetley (John Cena) este un adolescent timid și nesociabil în vârstă de 15 ani, care locuiește în localitatea Sallisaw din Oklahoma împreună cu mama lui, Sharon. Adolescentul este afectat de moartea tatălui său, Mac Chetley, care promitea să aibă o frumoasă carieră de luptător şi a cărui viaţă a fost curmată brusc într-un accident de maşină petrecut cu 10 ani în urmă, dar şi de plecarea de acasă a fratelui mai mare, pe nume Mike şi el un talentat luptător în liceu, care a rupt complet legătura cu familia.

Deși este lipsit de calități atletice native și este mai degrabă înclinat spre studiu decât spre sport, din dorința de a-și reuni familia destrămată, Cal Chetley se înscrie în echipa de lupte a liceului, sperând în secret să fie antrenat de către fratele lui, Mike. Încurajat în permanență de misteriosul Harry Newman, poreclit Red, tânărul singuratic, introvertit și firav, dobândește încredere în forțele proprii, își dezvoltă o personalitate puternică prin practicarea acestui sport care le-a adus celebritatea tatălui și fratelui său și contribuie la reconsolidarea relațiilor ruinate din familie. În regia lui Mel Damski, „Eroul din fiecare” îi are în distribuţie pe John Cena, Patricia Clarkson şi Danny Glover.

Cel de-al doilea film al serii, „Refugiul” (Haven - Regatul Unit, Germania, SUA, 2004), în regia lui Frank E. Flowers, cu Orlando Bloom, Anthony Mackie, Zoe Saldana, Bill Paxton şi Sarah Carter în distribuţie, ne poartă într-un adevărat paradis: Insulele Cayman.

(w882)

În timpului unui weekend, doi afacerişti dubioşi fug în Insulele Cayman ca să scape de urmărirea poliţiei. Fuga lor declanşează însă o reacţie în lanţ care îl determină pe un englez nativ să comită o crimă....

Pe ţărmurile idilice din Insulele Cayman, Shy (Orlando Bloom) şi Andrea (Zoe Saldana) sunt îndrăgostiţi. Singura problemă este ţinerea sub juramântul tacerii a sentimentelor mistuitoare pe care cei doi le împărtăşesc. O noapte de pasiune duce la descoperirea secretului lor, dar şi la o mistuitoare dorinţă de răzbunare.

Între timp, un om de afaceri american (Bill Paxton) zboară alături de fiica sa către insule, pentru a evita problemele cu justiţia. În frenezia traficului, destinele lor se intersectează şi mai multe adevăruri devastatoare ies la suprafaţă. Va supravieţui oare dragostea caderii Paradisului?

2:00 REVIZIE TEHNICA

/

6:00 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)
 
Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

 

#tvr2