loader
Foto

De Crăciun, cele mai frumoase programe la TVR 2 | VIDEO

Colinde, documentare şi concerte extraordinare, transmisiuni în direct de la Vatican și Catedrala Sfântul Iosif, filme și ediții speciale ale emisiunilor consacrate se regăsesc în grila de Crăciun a TVR 2 pentru întreaga familie.

 

Sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 15:00, Marina Almăşan a pregătit o ediţie de sărbătoare a emisiunii „Rivalii”. Nici ediţia de Crăciun nu a scapat de… rivalităţi! Disputa dintre Marina şi Dan Helciug are ca tema colindele: Marina va ţine partea colindelor româneşti, aducând de partea sa câţiva solişti din generaţia tânără (Ancuţa Corlățan, Viorica Macovei, Grigore Gherman), iar Dan va pleda pentru “globalizarea” Crăciunului, cântând colinde americane şi internaționale împreună cu Ozana Barabancea, Silvia Dumitrescu şi cubaneza BIU.

(w882)

Pe 24 decembrie, de la ora 15:00, la „Drag de România mea” – ediție specială de Crăciun, Paul Surugiu Fuego îi are invitați pe cei cinci frați hazlii ai muzicii populare Alexandru Bradatan, Andreea Halsan, Paul Ananie, Oana Tomioaga și Gabriel Dumitru. Blogerul culinar Gina Badea va face recomandari pentru masa de sărbători. Invitați: Paula Seling și Vlad Miriță.

(w882)

Ca în fiecare an, TVR 2 respectă tradiţia de a transmite în direct mesajul Papei adresat „Cetăţii şi Lumii” din Cetatea Eternă a Vaticanului. În Ajunul Crăciunului, de la ora 20.30, emisiunea "Credo" dedică o ediţie specială sărbătorii Naşterii Domnului şi va transmisite Vigilia di Natale şi Liturghia pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc le oficiază în Basilica Sfântului Petru. În ziua de Crăciun, de la ora 13.00, sub acelaşi generic, TVR 2 transmite din Piaţa San Pietro ceremonia „Urbi et Orbi” – mesajul şi binecuvântarea Papei.

În Ajun, îl întâmpinăm pe Moş Crăciun cu un superb concert, de la ora 22:10, „John Williams” – Concertul de la Berlin (John Williams – The Berlin Concert, Germania, 2021). Istoria muzicii de film ar fi mult mai săracă fără John Williams. Compozitorul dirijează în premieră Orchestra Filarmonică din Berlin şi interpretează câteva coloane sonore renumite: “Indiana Jones”, “Harry Potter”, “E.T.”, “Jurassic Park”, “Departe, departe” şi “Războiul stelelor”.

Luni, 25 decembrie, de la ora 15:00, vă invităm la concertul „Adrian, din inimă Enache - E o nebunie!", un spectacol devenit tradiție la Sala Palatului. Îndrăgitul interpret și invitații săi vor cânta live cu Bella Santiago Band, șlagăre românești și internaționale. Printre invitaţi: Dida Drăgan, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Bella Santiago, Daniel Iordăchioaie, Tudor Turcu, Diana Enache, Rareș Varniote, Nicu Patoi și Flavius Teodosiu.

(w882)

De la ora 22:00, Irina Păcurariu ne invită să urmărim un super interviu la “Rețeaua de idoli”, invitat Horia Tecău, personalitate importantă din tenisul românesc.

1:35 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

2:20 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2