loader
Foto

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu a venit la "Mic dejun cu un campion"

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spunea soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic Dejun cu un Campion", în ediţia de sâmbătă, 22 iunie, de la ora 10:00, la TVR2.

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

Sâmbătă, la ceremonialul cafelei în Spaţiul Mantra de la Librăriile Cărtureşti, în cadrul emisiunii "Mic Dejun cu un Campion", am avut-o alături de noi şi de dumneavoastră pe soprana Eugenia Moldoveanu, una dintre cele mai strălucite voci ale României şi ale scenei mondiale. Avem de făcut o reverenţă nu doar în faţa performanţei artistice unice, ci şi a unei vieţi exemplare într-un moment aniversar, pentru că invitata nostră şi-a serbat de curând o vârstă respectabilă.

Vocea sa de cristal, o apariţie scenică plină de eleganţă şi distincţie, interpretarea pasională, dedicaţia totală pentru rol şi înţelegerea deplină a tensiunii dramatice a partiturii, interacţiunea perfectă cu partenerii de scenă şi cu orchestra, toate concurau pentru a crea momente unice într-o interpretare memorabilă ce a rămas în istoria operei. "Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini. Exersam în fiecare zi şi tot timpul încercam să găsesc noi nuanţe ale fiecărui rol. Asta a fost singura mea bucurie. Restul – concerte, turnee, ieşirea în public sau în cercurile restrânse ale celebrităţilor –, a venit de la sine’’, spunea soprana Eugenia Moldoveanu în interviul acordat "Mic Dejun cu un Campion".

Producător: Ileana Ploscaru Panait

5:05 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)

5:35 Levintza prezintă (R)

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

(Reluare)
 
Dieta - moft sau sănătate?

Dieta - moft sau sănătate?

publicat: sâmbătă, 07 septembrie 2024

Corpurile perfecte de pe rețelele de socializare au determinat o creștere spectaculoasă a numărului de diete considerate miraculoase, când în ...

1001 de nopți portugheze: Palatul Pena din Sintra

1001 de nopți portugheze: Palatul Pena din Sintra

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

Palatul marchizilor de Fronteira, palatul Pena din Sintra şi cel din Queluz sunt trei comori arhitecturale din patrimoniul portughez pe care le ...

Lavanda, planta care alungă insomnia

Lavanda, planta care alungă insomnia

publicat: joi, 05 septembrie 2024

”Lavandula”, pe numele ei științific, include 47 de specii cunoscute de plante cu flori perene și ar proveni, se pare, din bazinul Mării ...

 

#tvr2