loader
Foto

Dacă doriţi să revedeţi... Conf. Univ. Dr. Radu Ţincu vine la "Mic Dejun cu Un Campion"

Invitatul Danielei Zeca Buzura la "Mic Dejun cu un Campion", în ediţia de sâmbătă, 15 iunie 2024, de la ora 10:00, la TVR2, a fost conf. univ. dr. Radu Ţincu, medic primar terapie intensivă (ATI), specializare boli infecţioase şi toxicologie.

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

Invitatul de sâmbătă la ceremonialul cafelei în Spaţiul Mantra de la Librăriile Cărtureşti, în cadrul emisiunii Mic Dejun cu un Campion este Dr. Radu Ţincu. Nu este doar un medic dăruit, ci şi un om cu credinţă, emoţie, empatie pentru pacienţii de care are grijă. O atenţie care face diferenţa pentru că munca zilnică la Secţia de Terapie Intensivă a  Spitalului de Urgenţă Floreasca este una dintre cele mai dure şi responsabile.

(w882)

"Cel mai important lucru este să socializezi şi să simţi că transmiţi emoţii care umplu spaţiul ce te desparte pe tine, medic,  de cei pe care-i tratezi. Dincolo de trăirea emoţională, socializarea crează o serie de modificări neuro-endocrine, stimulând eliberarea unor hormoni care ne fac să fim fericiţi’’, spune dr. Radu Ţincu, membru al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă şi al celei de Nutriţie Clinică, al Societăţii Europene de Anestezie, al Grupului European de Hipertensiune Malignă şi al Societăţii pentru managementul Căilor Aeriene.

Producător: Ileana Ploscaru Panait

2:30 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:15 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Filme regizate de Mircea Drăgan la Duminica Filmului Românesc

Duminică, 30 iunie, vă invităm să urmăriți filmul de aventuri „Braţele Afroditei” și drama „Explozia” la TVR 2.

Filmul de Artă „Încă un rând

Oscar, BAFTA, César și multe alte trofee sunt premiile care au recompensat producția daneză „Încă un rând", filmul difuzat, duminică,30 iunie, ...

Dive ale Televiziunii Române, legende și artiști iubiți la ”Drag de România mea!”

Duminică, 30 iunie, revedeți o ediție specială ”Drag de România mea!”. Paul Surugiu-Fuego vă invită de la ora 15:00, la TVR 2.

 

#tvr2