loader
Foto

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 a fost difuzată o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, un joc al tachinărilor, cu mult umor și voie bună, alături de patru cupluri de poveste.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Cele patru cupluri invitate sunt formate din artiști de seamă - actriţa Alexandra Velniciuc şi regizorul Șerban Puiu, muzicienii Diana Matei şi Marian Cleante, Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor Ion Dichiseanu și jurnalistul Adrian Artene, dar şi interpreta de folclor Silvia Timiş și ţambalistul, Cătălin Iancu.

(w882) Drag de Ro

(w882) cleante

(w882) Drag de Ro

(w882) Drag de Ro

Aceștia vor răspunde provocărilor și întrebărilor venite din partea lui Paul Surugiu - Fuego, vor cânta piese din genuri muzicale diferite, de la folclor​, la muzică uşoară şi fado, vor face declarații de dragoste inedite și ne vor surprinde cu talentele ascunse.

(w882) fuego

Sărbătorim iubirea şi cu ajutorul muzicii lui Ovidiu Komornyik, un cantautor care ne aduce două din șlagărele sale romantice. Paul Surugiu are şi el daruri muzicale alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariş.

(w882) Drag de Ro

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Program de difuzare:

TVR2 - duminică, 12 mai, ora 15.00; vineri, 17 mai, ora 21.45

TVR Internațional - sâmbătă, 18 mai, ora 21.00, ora României

TVR MOLDOVA - sâmbătă, 18 mai, ora 21.45, ora României

2:00 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

2:50 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

publicat: duminică, 19 mai 2024

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 am avut întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

Cassian Maria Spiridon:

În emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura Cassian l-a avut invitat pe Cassian Maria ...

Un teatru ca o bijuterie și secretul mâncării «cocă-n teacă», la „Istorii de bun gust”

Joi, 16 mai, de la ora 21:00, într-o nouă ediție a „Istoriilor de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2, Camelia Moise ...

 

#tvr2