loader
Foto

Despre drumuri, mijloace de transport şi cine le conduce, la „Cum vă merge?”

La întrebare aflăm răspunsul alături de Cătălin Heson şi Oana Turcu, gazdele emisiunii „Cum vă merge?”, în fiecare sâmbătă, la ora prânzului, adică 12:00, pe TVR 2.

 

Cătălin Heson
Cum vă merge?

„Propunerea noastră pentru un prânz de weekend este simplă:

- se ia un om fain, cel mai bun dintre cei buni,

- se ia o trotinetă ori o bicicletă, o maşină sau o motocicletă,

- plecăm cu invitatul la plimbare, stăm de vorbă despre trafic şi mobilitate... ca să vă mearga „ca pe roate"

Vouă Cum Vă Merge?"

(w882)

La întrebare aflăm răspunsul alături de Cătălin Heson şi Oana Turcu, gazdele emisiunii „Cum vă merge?”, în fiecare sâmbătă, la ora prânzului, adică 12:00, pe TVR2.

(w882)

În emisiunea „Cum vă merge?" vorbim despre mobilitate urbană şi extra- urbană, în toate declinările posibile, fie că este vorba despre mijloace de transport, infrastructură rutieră, reguli de circulaţie, conducere preventivă sau sfaturi care vă pot face viaţa mai uşoară atunci când vine vorba despre maşină, motocicletă sau alte mijloace de locomoţie pe care le aveţi în dotare. Din 1 octombrie, de la ora 12:00, vă servesc această reţetă mobilă, pentru un prânz de weekend relaxat, Cătălin Heson şi Oana Turcu. În prima ediţie a sezonului va fi invitat special actorul Andrei Coman, un împătimit al mersului pe două roţi.

(w882)

Oricare ar fi interesul personal sau de grup, odată aleasă trecerea de la pieton la şofer se dezvoltă interesul clar pentru tri-oul: mijloace de transport mai bune - şoferi mai buni - drumuri mai bune. Scopuri pe care le dorim împlinite şi cu ajutorul emisiunii „Cum vă merge?”, prin informaţiile săptămânale despre noutăţile lansate sau preconizate ale producătorilor, despre modificările sau actualizarile Codului Rutier, despre cum te poti perfecţiona ca şofer atât în beneficiul propriu cât şi al comunităţii, despre situaţia şi dezvoltarea infrastructurii rutiere.

21:45 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:45 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2