loader
Foto

Despre drumuri, mijloace de transport şi cine le conduce, la „Cum vă merge?”

La întrebare aflăm răspunsul alături de Cătălin Heson şi Oana Turcu, gazdele emisiunii „Cum vă merge?”, în fiecare sâmbătă, la ora prânzului, adică 12:00, pe TVR 2.

 

CĂTĂLIN HESON
Cum vă merge?

„Propunerea noastră pentru un prânz de weekend este simplă:

- se ia un om fain, cel mai bun dintre cei buni,

- se ia o trotinetă ori o bicicletă, o maşină sau o motocicletă,

- plecăm cu invitatul la plimbare, stăm de vorbă despre trafic şi mobilitate... ca să vă mearga „ca pe roate"

Vouă Cum Vă Merge?"

(w882)

La întrebare aflăm răspunsul alături de Cătălin Heson şi Oana Turcu, gazdele emisiunii „Cum vă merge?”, în fiecare sâmbătă, la ora prânzului, adică 12:00, pe TVR2.

(w882)

În emisiunea „Cum vă merge?" vorbim despre mobilitate urbană şi extra- urbană, în toate declinările posibile, fie că este vorba despre mijloace de transport, infrastructură rutieră, reguli de circulaţie, conducere preventivă sau sfaturi care vă pot face viaţa mai uşoară atunci când vine vorba despre maşină, motocicletă sau alte mijloace de locomoţie pe care le aveţi în dotare. Din 1 octombrie, de la ora 12:00, vă servesc această reţetă mobilă, pentru un prânz de weekend relaxat, Cătălin Heson şi Oana Turcu. În prima ediţie a sezonului va fi invitat special actorul Andrei Coman, un împătimit al mersului pe două roţi.

(w882)

Oricare ar fi interesul personal sau de grup, odată aleasă trecerea de la pieton la şofer se dezvoltă interesul clar pentru tri-oul: mijloace de transport mai bune - şoferi mai buni - drumuri mai bune. Scopuri pe care le dorim împlinite şi cu ajutorul emisiunii „Cum vă merge?”, prin informaţiile săptămânale despre noutăţile lansate sau preconizate ale producătorilor, despre modificările sau actualizarile Codului Rutier, despre cum te poti perfecţiona ca şofer atât în beneficiul propriu cât şi al comunităţii, despre situaţia şi dezvoltarea infrastructurii rutiere.

2:05 Campionatul European de patinaj artistic ESPOO 2023

* program liber masculin-ora 19:00

*ceremonie VICTORY masculin ~15 minute-ora 22:01

Producator : Daniela Enachescu

Comentator Monica Bucur

4:40 Familia Borgia

Serial *(The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

Episodul 10

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

* Dramă istorică.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

 
La TVR 2, spectacolul Campionatului European de Patinaj Espoo 2023

Din 25 ianuarie, TVR 2 transmite, atât în direct, cât şi înregistrat, Campionatul European de Patinaj Artistic Espoo 2023 (Finlanda).

„Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi”, seriale în premieră la TVR 2

TVR 2 a început anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate.

Tânăra generație din folclorul autohton, la

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" vă dă întâlnire duminică, 29 ianuarie, de la ora 15.00 pe TVR2, când puteți revedea o gală care a ...