loader
Foto

Despre drumuri, mijloace de transport şi cine le conduce, la „Cum vă merge?”

La întrebare aflăm răspunsul alături de Cătălin Heson şi Oana Turcu, gazdele emisiunii „Cum vă merge?”, în fiecare sâmbătă, la ora prânzului, adică 12:00, pe TVR 2.

 

Cătălin Heson
Cum vă merge?

„Propunerea noastră pentru un prânz de weekend este simplă:

- se ia un om fain, cel mai bun dintre cei buni,

- se ia o trotinetă ori o bicicletă, o maşină sau o motocicletă,

- plecăm cu invitatul la plimbare, stăm de vorbă despre trafic şi mobilitate... ca să vă mearga „ca pe roate"

Vouă Cum Vă Merge?"

(w882)

La întrebare aflăm răspunsul alături de Cătălin Heson şi Oana Turcu, gazdele emisiunii „Cum vă merge?”, în fiecare sâmbătă, la ora prânzului, adică 12:00, pe TVR2.

(w882)

În emisiunea „Cum vă merge?" vorbim despre mobilitate urbană şi extra- urbană, în toate declinările posibile, fie că este vorba despre mijloace de transport, infrastructură rutieră, reguli de circulaţie, conducere preventivă sau sfaturi care vă pot face viaţa mai uşoară atunci când vine vorba despre maşină, motocicletă sau alte mijloace de locomoţie pe care le aveţi în dotare. Din 1 octombrie, de la ora 12:00, vă servesc această reţetă mobilă, pentru un prânz de weekend relaxat, Cătălin Heson şi Oana Turcu. În prima ediţie a sezonului va fi invitat special actorul Andrei Coman, un împătimit al mersului pe două roţi.

(w882)

Oricare ar fi interesul personal sau de grup, odată aleasă trecerea de la pieton la şofer se dezvoltă interesul clar pentru tri-oul: mijloace de transport mai bune - şoferi mai buni - drumuri mai bune. Scopuri pe care le dorim împlinite şi cu ajutorul emisiunii „Cum vă merge?”, prin informaţiile săptămânale despre noutăţile lansate sau preconizate ale producătorilor, despre modificările sau actualizarile Codului Rutier, despre cum te poti perfecţiona ca şofer atât în beneficiul propriu cât şi al comunităţii, despre situaţia şi dezvoltarea infrastructurii rutiere.

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

23:30 Hudson şi Rex (R)

Serial * Hudson şi Rex (Hudson & Rex-Canada, 2019-2023)

*Episodul 41

Regia: Felipe Rodriguez, Alison Reid

Cu: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly

*Serial poliţist, aventuri. Detectivul Charlie Hudson se întoarce în oraşul său natal din Canada, St John's, unde îşi face un prieten de nădejde: câinele poliţist Rex, a cărui soartă era neclară după moartea fostei sale partenere, ucisă de un infractor periculos. De-a lungul investigaţiilor, Hudson se poate bizui pe sprijinul colegilor săi criminalişti şi pe Donovan, şeful departamentului de poliţie, dar niciun caz nu poate fi rezolvat fără inteligenţa şi "nasul" imbatabil ale simpaticului Rex.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Anca Radu, Gabriela Onea

(Reluare)
 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2