loader
Foto

"Confesiuni": In memoriam Costel Constantin

Sambătă, 25 mai, la ora 17.00, TVR 2 va difuza o editie a emisiunii "Confesiuni", înregistrată în 2012,  amintindu-ne de cel care a fost actorul Costel Constantin.

 

Iuliana Marciuc
Confesiuni

Regretatul actor își amintea cu emoție despre debutul său din anul 1964 când a jucat la Iași pe aceeași scenă cu Miluta Gheorghiu și despre momentul întâlnirii cu Radu Beligan în 1969, anul venirii sale la Teatrul Național București, unde a fost distribuit în "Săptămâna patimilor", alături de Gheorghe Cozorici, cel cu care "zeci de ani de zile la rând" a împărțit cabina numărul 1.

Actrita Monica Davidescu a fost invitată în platou, prilej pentru cei doi actori de a-și exprima recunoștința pentru colaborarea avută în "Apus de soare", spectacol montat de Dan Pița pe scena Naționalului bucurestean.

***

Echipa emisiunii:

Regia artistică: Ion Puican

Realizatori: Iuliana Marciuc și Elisabeta Bergkotte

Producător: Liana Săndulescu

***

Sursă foto: site Radio România

2:30 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:15 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Filme regizate de Mircea Drăgan la Duminica Filmului Românesc

Duminică, 30 iunie, vă invităm să urmăriți filmul de aventuri „Braţele Afroditei” și drama „Explozia” la TVR 2.

Filmul de Artă „Încă un rând

Oscar, BAFTA, César și multe alte trofee sunt premiile care au recompensat producția daneză „Încă un rând", filmul difuzat, duminică,30 iunie, ...

Dive ale Televiziunii Române, legende și artiști iubiți la ”Drag de România mea!”

Duminică, 30 iunie, revedeți o ediție specială ”Drag de România mea!”. Paul Surugiu-Fuego vă invită de la ora 15:00, la TVR 2.

 

#tvr2