loader
Foto

Concurs "oanApp – Aplicaţie de viaţă" cu premii atractive

Urmărește serialul „Lonesome Dove - Suflet de pistolar”, află cuvântul cheie și intră în competiție pentru un voucher în valoare de 500 lei, oferit de TopLine.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Documente disponibile pentru descarcare:
oanApp

"oanApp – Aplicaţie de viaţă", cea mai nouă emisiune din grila TVR2, debutează din 15 aprilie.

Cunoscuta prezentatoare Oana Mareş se alătură vedetelor postului şi, alături de tinerele sale ajutoare, Andrei Foday şi Ceanu Zheng, aduce de luni până vineri un show TV difuzat în două părţi. Între orele 15.00 şi 16.00, în prima parte a emisiunii, gazdele vor dezbate, alături de specialişti, tematici diverse, de la întâlniri între generaţii, până la cum să trăieşti frumos şi sănătos, să te relaxezi sau să alegi grădiniţa pentru cei mici. De la ora 17.00 la ora 18.00, în cea de-a doua parte a show-ului, în studio vor fi invitate vedete cunoscute, artişti şi cântăreţi. "oanApp – Aplicaţie de viaţă" se va transmite în direct, iar telespectatorii sunt invitaţi la concursuri cu premii atractive.

În perioada 15 aprilie – 20 iunie 2019, pe pagina de Facebook “Oanapp Show” (https://www.facebook.com/oanappshow/) și în cadrul emisiunii, va fi anunțat un concurs online prin care fanii programului se pot înscrie prin completarea unui formular și trimiterea unui cuvânt cheie, pe care îl pot descoperi urmărind serialul „Lonesome Dove – Suflet de pistolar”, difuzat pe TVR2, în fiecare zi, de luni până joi, în intervalul orar 16.00-17.00. Cei care participă au șansa să câștige un voucher în valoare de 500 lei, oferit de TopLine, care poate fi folosit pentru achiziționarea de produse cosmetice pe site-ul www.toplineshop.ro.

Telespectatorii care vor să ia parte la concurs sunt invitați să acceseze link-ul www.tvr.ro/oanapp, postat și pe Facebook, unde vor completa câteva date de identificare și indiciul descoperit. Termenul pentru înscriere în baza de date pentru a participa este ora 17.00, în fiecare zi de concurs. Pot participa la concurs un număr nelimitat de telespectatori, o singură dată pe zi.

Desemnarea câștigătorului va fi realizată prin tragere la sorți, la finalul părții a doua a emisiunii ”OanApp”, cu ajutorul aplicației concurs oanApp. Extragerea va fi transmisă în direct. La extragere vor participa doar persoanele care au completat toate datele necesare (nume, prenume, număr de telefon) și cuvantul cheie corect din ziua respectivă.

Premiile constau în vouchere în valoare de 500 de lei fiecare, care pot fi folosite pentru achiziționarea produselor comercializate de către sponsorul concursului, TOP LINE pe platforma online www.toplineshop.ro. Câștigătorul va fi anunțat telefonic si prin email.

14:00 Cursa prin istorie

Redifuzare

Realizator si producator: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Prezentator de Adriana Irimescu

Jurnalist: Stefania Țene

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2