loader
Foto

oanApp

Oana Mareș a adus la TVR 2 și TVR 2 HD "OanApp", o emisiune fresh, difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00.

 

Galerie foto

 

OanApp devine, în noul sezon, platforma unde invitatii, alături de telespectatori, își vor exprima părerea despre ceea ce se întâmplă în jurul nostru în plan social, economic, monden, dar și despre tendințe sau statistici. În cel de-al doilea sezon, în emisiunea difuzată în direct de TVR 2 și TVR 2 HD, de la ora 15:00, de luni până joi (vineri Best of), gazda Oana Mareș, alături de trei invitați, vor dezbate trei dintre cele mai arzătoare subiecte ale zilei.

Știrile și tot ceea ce se întâmplă în societate sunt temele de discuție, iar vedetele și specialiștii, oaspeți la masa OanApp, le vor analiza pornind de la cauză și până la efect.

Bonus, de la invitați telespectatorii vor afla și noutăți profesionale și personale: proiecte îndeplinite, planuri și picanterii. Nu vor lipsi live-urile și nici mesajele și telefoanele în direct. Alături de ea, Oana îi va avea pe telespectatori cu reprize de live pe Facebook.

„Este un an important pentru noi ca țară și este bine să analizăm, să ne exprimăm, să fim vocali și să ne punem întrebări. Așa că, încă o “platformă” în care vedetele, dar și cei de acasă să ne spună ce cred și ce simt despre ceea ce aflăm via media în fiecare zi, nu poate fi decât bine primită. Temele alese vor fi știrile zilei. Invităm la masa OanApp oameni cunoscuți și repectați, fiecare în domeniul său, dar și pe telespectatori. “Platforma” este chiar noul OanApp, varianta îmbunătățită special pentru voi. Cei de acasă își vor putea scrie părerile, noi le vom citi și comenta. Sperăm ca fiecare să vină cu opinii argumentate și, de ce nu, cu soluții despre cum putem să devenim o variantă mai bună a noastră și să aducem un plus în societate. Pornind de la știre, în 48 de minute puteți afla cum ne afecteaza pe fiecare ceea ce se întâmplă în jurul nostru, cu bune și cu rele: de la schimbări majore în societate sau noutățile mondenilor noștri, până la evenimente marcante”, spune Oana Mareș.

OanApp este o emisiune interactivă difuzată în direct de TVR 2 și TVR 2 HD, de la ora 15:00, de luni până joi (vineri Best of). Gazda Oana Mareș își propune ca întâlnirea cu telespectatorii să se numere printre cele mai așteptate momente ale zilei.

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+ .

Producător: Ștefan Stănescu

 

8:00 Documentar 360°GEO

* Chartres, arta vitraliului (CHARTRES, L’ART DU VITRAIL, Franţa-Germania, 2020) Redifuzare

*Într-unul dintre ultimele centre franceze ale artei vitraliului, Chartres, ne întâlnim cu maeştri sticlari pasionaţi, care ţin în viaţă tradiţia acestei tehnici. Printre ei, Jacques Loire, care nu şi-a pierdut defel creativitatea la 80 de ani împliniţi.

Catedrala Notre-Dame din Chartres impresionează prin monumentalitate şi prin splendoarea vitraliilor, vechi de mai bine de 800 de ani. La poalele sale se mai află câteva ateliere de pictură pe sticlă, care se străduiesc să salveze un patrimoniu cultural inestimabil.

Realizator: Jean-Baptiste Mathieu

Redactor: Gabriela Onea

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

 

#tvr2