loader
Foto

De Rusalii, poveşti de dragoste din showbiz, la “Femei de 10, Bărbaţi de 10”

Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ s-au pregătit pentru luni, 28 mai, de la ora 16:40 cu o ediție dedicată lui Cupidon. Despre povestea lor vor vorbi Mihai Constantinescu și Simona Secrier, poetul Lucian Avramescu şi tânăra sa soție, iar fotograful Paul Buciuta ne dezvăluie o poză inedită cu Anna Lesko și Cătălin Botezatu într-o ipostază incendiară.

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Nimic din ceea ce va “mişca” în grădină TVR (căci emisiunea este, de fapt, e un garden-party) nu se abate de la subiectul dragoste. Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ s-au pregătit pentru luni, 28 mai, de la ora 16:40 cu o ediție “Femei de 10, Bărbaţi de 10” dedicată lui Cupidon şi au ales cu această ocazie câteva cupluri cunoscute din showbiz.

Astfel, vom afla de la Mihai Constantinescu și Simona Secrier cum decurge viaţa lor de familie, între cei patru pereți ai casei şi, însuflețit de tânăra sa soție, poetul Lucian Avramescu, autorul celebrei poezii “Bună seară, iubito!”, ne va recită una dintre ultimele sale creații, secondat fiind de fiica sa, care scrie la fel de bine. Apoi, minunatul fotograf Paul Buciuţa ne dezvăluie secretele fotografiei de dragoste și le va face cadou telespectatorilor o poză inedită, înfăţişându-i pe Anna Lesko și Cătălin Botezatu într-o ipostază incendiară.

(w882)

Nu vor lipsi nici momentele musicale, cu Jukebox și frumoasă Bella Santiago, iar băietii de la Supermarket ne vor aminti de refrenul cu care, în anul 2000, câștigau marele Trofeu al Festivalului “Cântecului de dragoste”.

Poveştile continua şi marţi, 29 mai, când, de la ora 16.40, Marina și Claudiu îi vor iscodi pe cei prezenți la petrecerea de Rusalii cu privire la iubirile lor. Maria Radu va interpreta celebrul refren al lui Aurelian Andreescu, “Dorul”, iar Gheorge Turda își va interpreta partitura, sorbind-o din priviri pe noua sa iubită. Marţi, vom cunoaşte şi câţiva invitați speciali: Lorraine și Marian Baicu, doi artiști stabiliti în Franța. Lorraine este numită de către francezi, “Edith Piaf de România”. Cei doi, plus cățelușul lor minuscul, pe care-l numesc “copilul lor” și-au dedicat reciproc melodia de iubire ce va fi interpretată pe scena din curtea TVR.

2:45 Micuţa toboşăreasă (R)

Serial * Micuţa toboşăreasă (The little drummer girl-Regatul Unit, SUA, 2018)

*ep.1/8

Regia: Park Chan-wook

Cu: Florence Pugh, Alexander Skarsgard, Michael Shannon

*Thriller

*

Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

(Reluare)

3:30 Documentar 360°GEO (R)

* Arnica, regina Munţilor Vosgi (ARNICA, LA REINE DES VOSGES, Franţa-Germania, 2019)

Realizator: Vincent Froehly

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2