loader
Foto

Carmen Capatu, câștigătoarea primei ediții a concursului „Drag de România mea!”

De sărbători, echipa  "Drag de România mea!" le răsplătește fidelitatea fanilor emisiunii. Astfel, cei care urmăresc emisiunea trebuie să fie atenți la cele 4 cuvinte cheie care vor apărea pe ecran în fiecare ediție.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Câștigătoarea primei etape a concursului „Drag de România mea!” este din Focșani și declară că urmărește emisiunea de la prima ediție.

„Sunt mândră că sunt câștigătoarea primei etape a concursului Drag de România mea. Nu am câștigat niciodată nimic fără efort și acesta a fost un mod simplu de a câștiga cinstit datorită echipei „Drag de România mea!”.

Am avut timpul necesar să urmăresc evoluția artistului nostru Paul Ciprian Surugiu-Fuego, dar și voință și plăcere, neavând un servici.

Din anul 1993 urmăresc îndeaproape activitatea artistului. Cu timpul, am ajuns și la întâlnirile organizate, numărându-mă printre fani cu mândrie.

În ultimi doi ani, am avut onoarea să fac parte din publicul prezent la filmările din studioul TVR 2. Așa am înțeles munca asiduă a echipei de profesioniști, care cu mare dăruire contribuie la reușita emisiunilor.

(w882) concurs dr

Paul Ciprian Surugiu-Fuego este un artist de mare valoare, patriot și plin de omenie, care trece totul prin prisma sufletului său. Doar așa putem cunoaște marile valori ale țării. O altă valoare umană inestimabilă, pe lângă promovarea celor care pășesc pe tărâmul artei, este și susținerea lor din punct de vedere material. Nu i-a uitat nici pe artiștii care sunt în nevoi și care meritau o apreciere din partea țării. Toate au fost posibile datorită talentului și mărinimiei sale.

Mulțumesc organizatorilor concursului și le doresc multă sănătate și putere de muncă în realizarea emisiunilor așteptate de public.

Cu drag, Capatu Carmen

***

Nu ratați, în perioada 29 noiembrie - 3 ianuarie, concursul emisiunii, sponsorizat de Auchan. Mai multe informații AICI.

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2