loader
Foto

„Câștigă România!” prezintă marele premiu: UN AUTOTURISM

Virgil Ianțu a anunțat marți seară MARELE PREMIU de la „Câștigă România”! Pe lângă sumele obținute în joc, concurentul care va câștiga 10 ediții consecutive va părăsi concursul de cultură generala, difuzat de  TVR 2,  la volanul unui autoturism marcă românească.

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

Competiția va fi una pe măsura premiului, ceea ce îi va determina pe concurenți să se pregatească temeinic. În concurs, emoțiile și tensiunea ating cote maxime iar lupta se anunță din ce în ce mai strânsă.

„A fost o mare surpriză pentru concurenții „Câștigă România!”. Pe lângă sumele obținute în joc, ei au acces acum la un premiu cu mult mai mare. E o bucurie și pentru noi și pentru ei deoarece miza va crește suspansul concursului de cultură generală iar cel mai bun dintre ei merită din plin premiul, deoarece a muncit foarte mult”, a spus Virgil Ianțu.

„Câştigă România!” este primul concurs de cultură generală despre țara noastră, un format 100% românesc. Concursul de cultură generală este difuzat la TVR 2, iar gazda emisiunii este Virgil Ianţu.
În fiecare ediție, în platoul emisiunii se află trei concurenți, care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală și să străbată, virtual, toate judetele de pe harta României. Fiecare concurent trebuie să-și aleagă de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare. Misiunea concurentului este să ajungă într-un județ tot de graniță, ales de calculator. Participantii trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală ce au legătură cu județele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări.

Mai multe detalii despre emisiunea CÂȘTIGĂ ROMÂNIA, dar și despre MARELE PREMIU, găsiți pe site-ul TVR2.

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2