loader
Foto

”Câștigă România de acasă!”, un nou concurs online marca „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA”

Concursul de cultură generală difuzat de TVR 2 vine în întâmpinarea dorinței fanilor şi îi provoacă să-şi testeze cunoştinţele pe teme despre ţara noastră,participând la un inedit quizz online: ”Câștigă România de acasă!”, din 13 septembrie.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

Prezentatorul TV Virgil Ianţu dă startul celui de-al şaptelea sezon al singurului concurs de cultură generală „Câştigă România!”.

Pentru că mii de fani ai emisiunii au fost entuziasmaţi  şi au completat testele online lansate pe pagina de Facebook și Instagram a emisiunii în primăvara acestui an, în sezonul 7 ”Câștigă România!” veţi avea ocazia de a deveni cel de-al patrulea concurent al emisiunii favorite difuzate de luni până joi pe TVR 2.

Astfel, puteți deveni câştigătorul pachetului în 10 volume „Marea istorie ilustrată a României și a Republicii Moldova”, de Ioan-Aurel Pop, Ioan Bolovan, oferit de Editura Litera, premiu identic cu cel oferit concurenților din platou.

(w882)

Concursul ”Câștigă România de acasă!” se va desfăşura în perioada 13 septembrie 2020 – 15 ianuarie 2021, pe pagina de Facebook “Câștigă România” (https://www.facebook.com/castigaromania) şi va conține zilnic un test cu 4 întrebări din prima rundă a fiecărei ediții (traseul alcătuit din 4 județe, parcurs de cei 3 concurenți în emisiune), pe care veți avea ocazia să le descoperiți înainte de difuzarea emisiunii la TVR2. Astfel, vă veți testa cunoștințele și veți afla dacă sunteți mai bun decât concurenții din emisiune şi veţi descoperi cât de bine vă cunoasteţi ţara. Răspunsurile corecte la întrebări le veți afla urmărind emisiunea prezentată de Virgil Ianțu, în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 20:00, la TVR2.

Cel de-al şaptelea sezon „Câştigă România!” va avea un format îmbogățit din punct de vedere vizual, prin adăugarea unor imagini la întrebările de la final de runda 1 sau 2, la care concurenții care părăsesc concursul pot câștiga 200, respectiv 400 de lei. Imaginile conțin peisaje, obiective turistice, portrete ale unor personalități, dar și obiecte sau mâncăruri tradiționale românești şi astfel redescoperim împreună ce țară frumoasă și bogată avem. „Câştigă România!” se pregăteşte de cel mai lung sezon - 71 ediții, dar echipa spune că va avea bucuria ca la final să acorde şi MARELE PREMIU, autoturismul, celui mai bun dintre concurenți – fie celui care câștigă 10 ediții, fie unuia dintre cei mai buni 3 concurenți care se califică într-o ultimă ediție în care se vor lupta pentru mașină.

Regulamentul concursului ”Câștigă România de acasă!” - AICI

2:45 Micuţa toboşăreasă (R)

Serial * Micuţa toboşăreasă (The little drummer girl-Regatul Unit, SUA, 2018)

*ep.1/8

Regia: Park Chan-wook

Cu: Florence Pugh, Alexander Skarsgard, Michael Shannon

*Thriller

*

Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

(Reluare)

3:30 Documentar 360°GEO (R)

* Arnica, regina Munţilor Vosgi (ARNICA, LA REINE DES VOSGES, Franţa-Germania, 2019)

Realizator: Vincent Froehly

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2