loader
Foto

Best of: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Sanda Ţăranu

„Mic Dejun cu un campion” aduce în fiecare sâmbătă cele mai bune interviuri realizate în cel de-al treilea sezon. Pe 2 iulie, de la ora 9:30, la TVR 2, ne reîntâlnim cu Sanda Ţăranu.

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

Dragi prieteni, vă mulţumim încă o dată pentru fidelitatea cu care ne urmăriţi şi cu care ne scrieţi, încurajându-ne să continuăm demersul nostru şi în grila următoare. Datorită vouă, Mic dejun cu un campion atins un număr record de mesaje pe care le dorim reflectate şi în cifrele de audienţă.

Iată că suntem la finalul celui de-al treilea sezon al Mic Dejunului la care ne-am străduit să invităm campioni adevăraţi, unul şi unul, din toate domeniile, de toate vârstele, cu exemple de viaţă şi experienţe diferite. Sperăm ca fiecare dintre ei să fi stârnit interesul vostru. (Ileana Ploscaru Panait, producătoarea emisiunii)


Sâmbătă, 2 iulie, emisiunea continuă seria interviurilor Best Of, când ne vom întâlni cu Sanda Ţăranu, una dintre cele mai relevante branduri ale Televiziunii Române. „Nu am făcut dizidenţă. Sunt o muncitoare, nu o luptătoare şi atunci, cred că aşa cum a hotărât Dumnezeu, a fost bine”, mărturisea ea în interviul care a avut premiera în luna aprilie a acestui an.

„În acest an dificil, confruntant cu încercări majore pentru instituţie dar şi cu un program extrem de selectiv prin care se vor marca cei 60 de ani de existenţă ai «Venerabilei Doamne», mereu jună datorită generaţiilor care se succed în faţa micului ecran, Sanda Ţăranu revine în platoul Micului Dejun”, spune Ileana Ploscaru Panait.

Un Campion al tinereţii logevive, al frumuseţii inteligente, al pasiunii pentru o meserie acaparatoare care cere TOTUL, Sanda Ţăranu este întruchiparea perfectă a jurnalistului care o viaţă s-a dăruit cu adevărat telespectatorilor. „Nu, nu sunt un campion. Vă rog să nu-mi mai spuneţi aşa!”, se apăra Sanda Ţăranu în debutul conversaţiei noastre. Dar ce altceva ar putea fi după o carieră de televiziune de peste 35 de ani! Care „vedetă” a zilelor noastre nu ar fi invidioasă?

Mai multe detalii puteţi găsi aici.
Înregistrarea este disponibilă şi online, pe TVR+.

***

Emisiunea este difuzată şi pe TVR HD (sâmbătă, 2 iulie, ora 13:00), TVR Internaţional (marţi, 5 iulie, ora 15:00) şi TVR Moldova (sâmbătă, 9 iulie, ora 9:00).

***

„Dorim să mulţumim încă o dată partenerilor noştri, Librăriile Cărtureşti, unde, săptămână de săptămână, datorită filmărilor pe care le realizăm în Grădina Verona, le dăm peste cap programul de prânz. Şi nu se supără, ba, dimpotrivă, mai dau şi o mână de ajutor pentru a ne servi cu promptitudine o cafea aromată sau cele mai noi reţete de limonade. Un loc cu autentică tradiţie culturală unde oaspeţii emisiunii Mic Dejun se simt atât de bine”, spune Ileana Ploscaru Panait, producătorul TVR al emisiunii.

 

 

8:00 Documentar 360°GEO

* Chartres, arta vitraliului (CHARTRES, L’ART DU VITRAIL, Franţa-Germania, 2020) Redifuzare

*Într-unul dintre ultimele centre franceze ale artei vitraliului, Chartres, ne întâlnim cu maeştri sticlari pasionaţi, care ţin în viaţă tradiţia acestei tehnici. Printre ei, Jacques Loire, care nu şi-a pierdut defel creativitatea la 80 de ani împliniţi.

Catedrala Notre-Dame din Chartres impresionează prin monumentalitate şi prin splendoarea vitraliilor, vechi de mai bine de 800 de ani. La poalele sale se mai află câteva ateliere de pictură pe sticlă, care se străduiesc să salveze un patrimoniu cultural inestimabil.

Realizator: Jean-Baptiste Mathieu

Redactor: Gabriela Onea

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2