loader
Foto

Galerie foto

Află primul ce se întâmplă la filmările „Câștigă România!”

”Câștigi tu, câștigă România”, concursul care se lansează astăzi pe pagina de Facebook a emisiunii „Câștigă România!”, aduce premii atractive

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

Virgil Ianțu a pregătit o surpriză frumoasă fanilor „Câștigă România!”, concursul de cultură generală de pe TVR 2, dar și tuturor celor pasionați de cultură generală. Dacă vor să trăiască „pe viu” emoțiile de la filmările unicului concurs de cultură generală, dar și să-i cunoască pe Virgil Ianțu și echipa care lucrează pentru „Câștigă România!”, sunt invitați, ca spectatori, în platoul modern al Televiziunii Române.
TVR 2 a început deja filmările celui de-al doilea sezon „Câștigă România!”, așa că, toți cei ce se vor așeza în gradene vor afla primii cum se descurca concurenții în fața întrebărilor puse de vedeta TVR 2.
Doritorii trebuie, însă, să răspundă corect unei întrebări postate pe pagina de Facebook „Câștigă România!” și, apoi, să se înscrie pentru a participa, ca spectatori, la înregistrarea concursului de cultură generală, în studioul Televiziunii Române. 
Prima înregistrare va avea loc vineri, 22 septembrie, de la ora 10.00 la 13,30 și de la 14,30 la 19,00.

„Vă așteptăm!”
Echipa „Câștigă România!”.

REGULAMENT DE PARTICIPARE

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv ”Câștigi tu, câștigă România” este SOCIETATEA ROMANĂ DE TELEVIZIUNE, cu sediul în Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti, Romania, CUI 846440. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.tvr.ro şi este disponibil şi la registratura Societăţii Române de Televiziune. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul dar nu înainte de a anunţa public participanţii.
Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul ”Câștigi tu, câștigă România” se desfăşoară în perioada 18 septembrie – 30 decembrie 2017 pe pagina de Facebook TVR2 (www.facebook.com/fanTVR2)

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 18 septembrie – 30 decembrie 2017, pe pagina de Facebook Câștigă România (www.facebook.com/castigaromania) vor fi puse o serie de întrebări, fanii paginii fiind invitaţi să răspundă la acestea. Cei care răspund corect au posibilitatea de a participa, în public, ca spectatori, la înregistrarea edițiilor din sezonul doi al concursului ”Câștigă România”, înregistrări care vor avea loc în studioul 2 al TVR, la date care vor fi anunțate în prealabil participanților. Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma confirmării pe adresa de mail a emisiunii (castiga.romania@tvr.ro) a posibilității de a participa la înregistrări, la data și intervalul de timp solicitat de reprezentantul emisiunii.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în posibilitatea de a participa, ca spectator, la înregistrarea edițiilor din sezonul doi al concursului ”Câștigă România”, înregistrări care vor avea loc în studioul 2 al TVR, în intervalul 22 septembrie – 30 decembrie, la date care vor fi comunicate pe pagina de facebook a emisiunii. Spectatorii vor fi filmați, iar în cadrul emisiunii ”Câștigă România” vor fi inserate imagini cu spectatorii din gradene. Numărul maxim de spectatori care vor putea participa la înregistrarea unei ediții a emisiunii este de 30 de persoane.

Premiile nu pot fi convertite în bani.
TVR nu va suporta eventualele costuri legate de transport.

După ce răspund corect la cel puțin o întrebare lansată pe pagina de facebook Câștigă România (www.facebook.com/castigaromania), câştigătorii vor trebui să trimită un mail de confirmare, în cel mult 24 de ore de la anunțarea răspunsului corect, a dorinței de a participa la înregistrarea unei ediții a concursului ”Câștigă România”. Câștigătorii vor fi anunțați cu cel puțin 24 de ore înainte, pe mail, care este ziua și ora la care sunt așteptați la sediul TVR, pentru înregistrarea emisiunii în care ei vor putea participa ca spectatori.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă prezenţa la înregistrare sau renunţă la premiu, TVR îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs. Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook Câștigă România (www.facebook.com/castigaromania)

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor SRTV precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul II inclusiv.
În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justitiei. SRTv va pastra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. Dupa inchierea concursului, toate datele concurentilor din prezentul concurs vor fi pastrate pentru eventuale reclamații și în scopuri statistice timp de 30 de zile. În cazul în care un participant optează pentru a primi materiale suplimentare din partea TVR, datele acestuia vor fi prelucrate conform Termenilor și Condițiilor tvr.ro.

Prin înscrierea la concurs, concurentul îşi exprimă expres şi neechivoc consimţământul ca datele sale personale să fie prelucrate de SRTv în scopul prezentului concurs.

Prin participarea la concurs, vă daţi acordul explicit pentru ca imaginea şi numele dumneavoastră să poată fi folosite în scopuri publicitare de TVR pe canalele sale TV, Internet, ziare, radio sau alte medii. Câștigătorul prezent la înregistarea concursului nu va putea oferi informații referitoare la desfășurarea sau rezultatul concursului în spațiul public, înainte de difuzarea emisiunii pe post.

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.tvr.ro şi poate fi pus la dispoziţie şi în forma tipărită la Registratura TVR.
Regulamentul se poate modifica fără o notificare prealabilă şi intră în vigoare de la data publicării sale pe site.

Regulament întocmit în data de 15 septembrie 2017

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

*Best Of Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2