loader
Foto

20.000 de participanţi în concursul online ”Călătorim, dar #stămacasă!”

În numai o săptămână, mii de fani ai concursurilor de cultură generală au completat cele patru testele online lansate pe Facebook și Instagram. Din 30 martie, la TVR 2 a revenit cel mai emoţionant sezon „Câştigă România!”.

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

„Câștigă România!” vine în întâmpinarea dorinței fanilor şi îi provoacă pe toţi cei dornici să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală pe teme despre ţara noastră să participe la un inedit quizz online: ”Călătorim, dar #stămacasă!”.

În contextul în care petrecem fiecare zi în casă, în urma crizei declanşate de epidemia de COVID-19, cu ajutorul testelor online lansate pe Facebook și Instagram puteţi descoperi România fără a face un pas în afara locuinţei.

În fiecare zi, de luni până joi, la ora 22:00, puteţi participa la quizzul online: ”Călătorim, dar #stămacasă!”, în care la fel ca în concursul de cultură generală difuzat de TVR 2, trebuie să parcurgeţi un traseu de 7 județe, răspunzând la câte o întrebare din fiecare județ.

Întrebările au 4 variante de răspuns, din care unul singur e corect La final, în funcție de scor, participanţii primesc mesaje de încurajare şi vor vor descoperi cât de bine îşi cunosc ţara. În numai o săptămână, 20.000 de prieteni ai concursului de cultură generală "Câştigă România!" au completat cele patru testele online lansate pe Facebook și Instagram şi au pornit în inedita călătoria virtuală.

Test 1

https://woobox.com/n9w2kn

Test 2

https://woobox.com/rb6873

Test 3

https://woobox.com/v3sukz

Test 4

https://woobox.com/i2jfsx

Din 30 martie, cel mai emoţionant sezon "Câştigă România!", la TVR 2

Din 30 martie, de luni până joi, de la ora 22:00. Virgil Ianţu readuce în faţa pasionaţiilor concursurilor de cultură generală unul dintre cele mai emoţionante momente la „Câştigă România!”. Cel de-al patrulea sezon, a prilejuit întâlnirea cu Magdalena Iurescu, o nevăzătoare în vârstă de 27 de ani, care a devenit prima femeie şi cea mai tânără concurentă care a câştigat marele premiu al concursului de cultură generală de la TVR 2.

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

* O călătorie la Mănăstirea Galata, o vizită la moară si o traditie dulce din Moldova: mucenici cu miere șsi nucă.

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2