loader
Foto

Galerie foto

Vlad Tăuşance, strategul milionului de like-uri, vine la TVR 2

Sâmbătă, pe 14 noiembrie, am început ziua cu un „Mic dejun cu un campion”. Invitatul Danielei Zeca Buzura a fost consultantul în comunicare şi responsabil pentru comunicarea online în campania electorală din 2014, Vlad Tăuşance.

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

Editia este disponibilă online pe TVR+.

Invitatul ediţiei din această sâmbătă de mijloc de noiembrie este Vlad Tăuşance. La un an de la mandatul câştigat de preşedintele în exerciţiu al României, strategul milionului de like-uri pentru un lider, soseşte la Mic Dejun.

De altfel, imediat după câştigarea alegerilor prezidenţiale de către candidatul ACL, toată presa a scris despre forţa reţelelor de socializare şi despre faptul că Vlad Tăuşance, un tânăr de 35 de ani, a fost omul din spatele succesului online al lui Klaus Iohannis. Este un adevăr. Mijloacele de promovare se schimbă. Tehnologia este la îndemână. Drept pentru care şi strategiile de campanie trebuie să se schimbe. Să devină mai aplicate, transparente, directe, convingătoare. Cine nu se cuplează la noile tehnologii de comunicare, pierde. Asta a înţeles Vlad Tăuşance din prima clipă şi a aplicat regula de aur a celui mai „updatat” combatant. Şi nu a greşit. Strategia a dat roade.

„M-am ocupat, în principal, de branding şi de strategie online, apoi de strategie de conţinut, implementare, tuning şi certuri cu colegii. Am avut parte de o echipă multi-disciplinară şi versatilă… Obiectivele au relativ fost simple: să câştigăm  primul loc în online – peste 1.000.000 de like-uri şi un reach de peste 5.000.000 – apoi să câştigăm alegerile. Ne-am depăşit obiectivele. Avem mai mulţi fani ca Merkel sau Hollande, cel mai bun engagement, dar şi clipuri cu un milion de unici şi peste 100.000 de share-uri, adică mai bine decât Inna sau Obama”, spunea Vlad Tăuşance (sursa: http://andreeavasile.ro )

O astfel de planificare nu putea veni decât din partea unui reprezentant al tinerei generaţii. A fost prima campanie online de o asemenea anvergură. Iar ambiţiile nu se opresc aici. „Îmi place. Adrenalina de care ai parte, feedback-ul instantaneu pentru deciziile pe care le iei, presiunea enormă, toate chestiile astea provoacă dependenţă. Nu va fi ultima campanie. Obiectivul pentru 2015-2017 este să particip la o campanie electorală în altă ţară din cartier’’, povestea anul trecut Tăuşance. (sursa: http://andreeavasile.ro)

E  un tânăr cu o multitudine de „talente”. Deşi pare timid, nu se sfieşte să se exprime fără inhibiţii şi „să fie fericit” chiar dacă pentru asta a schimbat până acum de mai multe ori potecile vieţii. Ne reţin volumele de poezii, conferinţele, campaniile, discursurile motivaţionale, training-urile, articolele de presă, proiectele cele mai diverse - de la cele sociale, la cele educaţionale şi culturale. Prezenţa sa publică este constantă. Şi este urmărită cu interes.

Iată cum este prezentat pe  site-ul sub25.ro: „Vlad este trainer în cadrul Creative Fitness Studio şi OraDeCreativitate, autor şi consultant în comunicare, implicat în proiecte de managament cultural. A publicat două volume de poezie”. Scurt şi cuprinzător. În rest, îl găsiţi pe facebook.

***

Emisiunea este difuzată şi pe TVR HD (sâmbătă, 14 noiembrie, ora 13:00), TVR Internaţional (marţi, 17 noiembrie,  ora 15:00) şi TVR Moldova (sâmbătă, 21 noiembrie, ora 9:00)


***

Noul sezon Mic dejun cu un campion:

Răsfăţul la o cafea bună, cu arome de mentă şi alte delicii intelectuale, în compania scriitoarei şi jurnalistei Daniela Zeca Buzura începe în sezonul de toamnă din 17 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 09:30.

Vă promitem 13 noi ediţii de colecţie de 24 de carate. Şi tot atâtea poveşti de viaţă, subiecte tari, bucurii şi conuri de umbră ale unor oameni pe care îi îndrăgim şi a căror întâlnire este de fiecare dată o plăcere împărtăşită. Daniela Zeca Buzura, cu acelaşi farmec şi incisivitate iscoditoare va scoate la lumină aspectele mai puţin cunoscute, reuşitele şi risipirile interlocutorilor care ne-au făcut onoarea de a răspunde invitaţiei noastre.

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

2:30 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2