loader
Foto

Galerie foto

Vise care devin realitate, marţi la “Destine ca-n filme”

Marţi, 8 aprilie, de la ora 20.10, Iuliana Marciuc v-a dat întâlnire la “Destine ca-n filme”, cu două poveşti în care visele celor doi protagonişti au prins viaţă.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Cătălin Stănescu provine dintr-o familie de romi căldărari din Târgu-Neamţ. Majoritatea copiilor lor renunţă la şcoală după patru clase şi învaţă meşteşugurile taţilor. La vârsta la care alţii se căsătoreau, Cătălin a ales şcoala, a ales să înveţe să scrie şi să citească. Acum el este student în ultimul an la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Cătălin păstrează tradiţiile care-l definesc, îşi respectă foarte mult familia şi doreşte să schimbe şi alte destine, promovând diversitatea prin educaţia non-formală, pe care Cătălin spune că o iubeşte.

**

Pe numele adevărat Aurora Nicolau, Kera Caliţa şi-a dorit întotdeauna să reconstituie atmosfera Bucureştiului de altădată. Totul a început cu o bodegă de mahala, cumpărată de către soţul ei, unde primul meniu a fost pictat pe geam, iar prima masă a fost o policioară la perete, cu un rachiu şi o sticlă cu vin.

Visul ei a fost sa aibă o scenă într-o carciumă, unde să vină lumea bună, iar în timp, acesta a devenit realitate. Kera Caliţa este personaj tot timpul, nu numai pe parcursul programului artistic, ci şi în viaţă. Această lume dintr-un alt secol, creată de ea, este chiar lumea ei, lumea în care trăieşte.

Aflaţi cele două poveşti de viaţă ca-n filme, marţi, 8 aprilie,de la ora 20.10 la TVR 2!

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2