loader
Foto

Vedetele TVR, premiate la Gala Performanţei şi Excelenței 2019. GALERIE FOTO

Iuliana Tudor şi Iuliana Marciuc au fost premiate pentru profesionalism şi implicare, iar Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur", pentru că a fost considerat cel mai prestigios festival-concurs internaţional de muzică din România şi Europa.

 

A devenit deja o tradiţie ca printre importantele evenimente ale toamnei să se numere Gala Performanţei & Excelenţei, care a adus şi în acest an recunoaştere personalităţilor care s-au remarcat prin proiecte şi activităţi deosebite. Trofeele au fost decernate miercuri, 6 noiembrie, în cadrul unui eveniment de gală de la care nu au lipsit personalităţi cunoscute.

Printre premiaţii anului 2019 s-au numărat atât două vedete ale Televiziunii Române, Iuliana Tudor şi Iuliana Marciuc, cât şi evenimentul-emblemă al TVR: Festivalul-concurs Internaţional „Cerbul de Aur”.

Premiul de Excelenţă pentru cariera de 20 de ani la TV i-a revenit omului de televiziune Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii „Vedeta populară”. „Este o meserie care se face pentru oameni şi atunci gândul meu, atunci când construiesc un program, se îndreaptă, în primul rând, spre telespectatorii mei. Trofeul acesta este o bucurie, e firesc. Orice recunoaştere a breslei este importantă şi le mulţumesc celor care s-au gândit să-mi ofere premiul”, a spus Iuliana Tudor.

(w500) Iuliana Tu

La rândul său, Iuliana Marciuc a primit Premiul de Excelenţă în jurnalism pentru emisiunea şi cartea "Destine ca-n filme". „Menirea Televiziunii Publice este de a arăta oameni de valoare, oameni adevăraţi. Şi de a arăta poveşti adevărate, şi nu scenarii inventate. Excelenţa le-o datorez telespectatorilor care au urmărit munca mea”, a spus Iuliana Marciuc.

(w500) Iuliana Ma

Cel mai prestigios festival-concurs internaţional de muzică din România şi din Europa este Festivalul "Cerbul de Aur". Trofeul, oferit întregii echipe TVR, a fost ridicat de Smaranda Vornicu, directorul festivalului.

(w500) Smaranda V

„Este un premiu pe care îl împărţim cu publicul nostru, cel care ne priveşte de acasă şi cel care vine alături de noi în Piaţa Sfatului din Braşov. Este un premiu care ne onorează şi ne obligă, pentru că în anul 2020 vom avea o nouă ediţie a "Cerbului de Aur", cea cu numărul 20”, a spus Smaranda Vornicu.

Concept lansat de vedeta TV Adela Diaconu, Gala Performanţei şi Excelenţei a ajuns la cea de-a noua ediţie şi acordă trofee personalităţilor care au obţinut performanţe în domenii precum muzică, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design, beauty sau media.

Printre personalitățile care au mai primit recunoaştere la Gala 2019 s-au numărat: Helmut Duckadam, Andreea Marin, Carmen Brumă, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Anamaria Prodan Reghecampf şi Beatrice Rancea.

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2