loader
Foto

Vedete fără secrete la Generaţia FIT

Începem fiecare weekend cu fitness şi alimentaţie sănătoasă într-o nouă ediţie „Generaţia Fit”. VIP-ul ediţiei de sâmbătă, 8 februarie, a fost Julia Chelaru care ne-a dezvăluit ingrediente minune pe care le foloseşte în salate.

 

Generația Fit

Emisiunea TVR 2 „Generaţia FIT” a revenit cu sfaturi utile, antrenamente, dar şi cu noi secrete ale VIP-urilor pentru un stil de viaţă sănătos sâmbătă, 8 februarie, de la ora 8:30.

Alături de Diana Preda, gazda emisiunii, am intrat în sala de fitness pentru un antrenament care va tonifia muşchii braţelor executat de Marius şi Ciprian. Fanii stilului de viaţă sănătos  pot afla din emisiune informaţii despre nutriţie, dar şi despre particularităţile tipurilor constituţionale, ectomorf, mezomorf şi endomorf, iar de la Daniel Oprea am aflat ce grupe de alimente sunt indicate pentru fiecare tip constituţional în parte.

La rubrica rezervată VIP-urilor, Julia Chelaru ne-a dezvăluit secretele stilului ei de viaţă sănătos, de la ingrediente minune pe care le foloseşte în salatele pe care le consumă zilnic, la vitamine şi tipuri de activitate fizică ce o fac să arate mai bine la 40 de ani decât la 20.

"Mie imi place foarte mult cum sunt acum. Foarte multa lume imi spune ca arat mai bine acum decat in urma cu 15 ani. Ce poate fi mai frumos?", spune Julia Chelaru.

Julia ne-a spus micile ei secrete - consuma seminte crude de chia, in, susan în salate și sursa de proteină, fie că este din carne, ouă sau brânzeturi, întotdeauna o consumă alături de o salată cu elemente verzi (salata verde, castraveti, iceberg, baby spanac sau rucola). Vedeta face multă activitate fizică, de la dans la mers pe jos, însă nu mai face excese cum faceă odată.

Un mare secret al artistei în mentinerea tinereţii şi tonusului este vitamina C, bogată în proprietăţi antiaging şi care sintetizeaza colagenul. "Sfatul meu? Echilibrul este cel mai bun în toate, echilibrul psihic, echilibrul fizic, în ceea ce priveste sportul, în ceea ce priveşte dieta. Să nu cădem în extreme cu nimic din toate acestea, să le facem pe toate moderat, exact cum simţim şi întotdeauna cu drag şi cu iubire", mărturiseşte Julia.

Pastila de fitness pentru acasă a lui Horaţiu Dumitrescu ne-a propus o serie de exerciţii core body, cu accent pe muşchii abdomenului şi taliei, adaptate şi pentru un nivel de fitness mai scăzut, cât şi pentru unul mai avansat, iar Chef Cosmin Antonio ne-a învăţat să preparăm un savuros burger din ingrediente 100% naturale, cu număr scăzut de calorii şi nutrienţi de calitate.

Alături de noi a fost şi psihologul Cristina Podgoreanu, care a vorbit despre tipurile de motivaţie extrinsecă şi intrinsecă pentru a putea descoperi tiparul în care ne încadrăm pentru a putea începe stilul de viaţă sănătos pe care ni-l dorim. Am revenit în sala de fitness alături de Diana, pentru un antrenament de grup full body. Reprezentantele sexului frumos s-au antrenat cu mingii bosu.

Fii si tu #fit cu #GeneratiaFIT!

7:25 România…în bucate (R)

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

din 25 aprilie //

(Reluare)

7:50 Documentar 360°GEO

* Viaţa pe uriaşul Grossglockner (Vivre au pied d’un géant, Franţa-Germania, 2010) Redifuzare

Cel mai înalt munte din Austria, Grossglockner, din masivul Hohe Tauern, ajunge până la altitudinea de 3.798 de metri.

Acest vârf maiestuos separă provinciile Carintia-înspre răsărit-de Tyrol-către apus.

În iunie, după o pauză de opt luni, soţii Riepler părăsesc valea pentru a urca să păzească refugiul Glorerhütte.

Realizatorii documentarului i-au însoţit în mai multe momente din an, de la perioada focurilor de Sfântul Ion până la Ajunul Crăciunului, în refugiul unde adăpostesc alpinişti, şi chiar până pe vârful Grossglockner.

Realizator: Gernot Stadler

Redactor: Delia Clonaru

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2