loader
Foto

Galerie foto

„Vă rugăm s-aveţi o viaţă frumoasă!”

Acesta-i îndemnul cu care Mike Godoroja, Florian Lungu şi Marina Constantinescu  v-au aşteptat pe 26 decembrie. De la ora 20:10, pe TVR 2, cei trei v-au pregătit 100 minute de de evergreen-uri americane, colinde, divertisment şi... gânduri bune.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Mike Godoroja și Florian Lungu (gazdele emisiunii „Noapte indigo”) și-au unit forțele cu Marina Constantinescu (gazda emisiunii „Nocturne”) în programul special de sărbători „Vă rugăm să aveți o viață frumoasă”. Spectacolul - realizat cu sprijinul Big Band Radio, sub bagheta maestrului Ionel Tudor – le-a oferit prietenilor Televiziunii Române o „alternativă Bio TV”, aşa cum îl descrie Mike Godoroja.

Eu, Moşu(Florian Lungu) şi Marina suntem trei prieteni, dar în acelaşi timp, suntem şi trei misionari în ale culturii şi nu am vrut să ne dezicem de aceste frumoase roluri pe care le avem, iar de sărbători ne-am unit forţele”, astfel că pe 26 decembrie, cei trei prieteni ne-au oferit, după cum spune şi Mike Godoroja, „valori indubitale, valori care să apară în competiţie cu marele şuvoi fast food TV care există în jurul nostru.

În spectacolul transmis de la ora 20:10 v-aţi întâlnit cu vedete ale cântecului, divertismentului şi actoriei Luiza Zan, Nightlosers, Cristi Minculescu, Jazzapella, AG Weinberger, Nadia Trohin şi, bineînţeles Big Band Radio cu dirijorul Ionel Tudor.  Momentele de Stand up comedy au fost susținute de către Radu Gheorghe și Mihai Bisericanu; numere în premieră TV, acestea au fost o combinaţie neaşteptată de teatru instrumental, pantomimă și scenete umoristice.

Sunt foarte bucuroasă să îmi petrec a doua zi de Crăciun cu prieteni, cu muzică de cea mai bună calitate cu nume şi valori pe care Televiziunea Română ştie şi să-i respecte, să-i iubească şi să-i aducă mai aproape de suflet, de minte, de spirtele noastre”, a spus Marina Constantinescu. Cele 100 de minute de spectacol, au adus, pe lângă colindele Crăciunului şi marile piese din jazz şi blues, pentru că „muzica uneşte spiritele”, după cum recunoaşte şi marele Florian Lungu.

15:00 Drag de România mea!

Redifuzare

* Aura, Stela Botez, Anatol Marzenco, Ethno Republic si Marcel Pavel

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

17:00 D’ale lu’ Mitică

Redifuzare

*

Scenariu: Cristian vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

 
Duminica filmului românesc, cu două ecranizări ale pieselor lui I.L. Caragiale: „Năpasta

Opera lui I. L. Caragiale, în viziunea regizorilor de teatru și film Alexa Visarion și Lucian Pintilie, oglindită în două producții românești de ...

„România în bucate”: Tocan de oaie şi ciorbă de raţă la Obârșia-Cloșani | VIDEO

Ediția emisiunii „România în bucate”, realizată de colegii de la TVR Craiova, difuzată marți, 6 februarie, ora 17:30, la TVR2.

Filmul „5 minute”, multipremiat Gopo și UCIN, la TVR2

O intervenție a jandarmilor, o investigație jurnalistică și mai multe întrebări despre toleranță, toate în drama „5 minute”, de Dan Chișu. ...

 

#tvr2