loader
Foto

Galerie foto

„Vă rugăm s-aveţi o viaţă frumoasă!”

Acesta-i îndemnul cu care Mike Godoroja, Florian Lungu şi Marina Constantinescu  v-au aşteptat pe 26 decembrie. De la ora 20:10, pe TVR 2, cei trei v-au pregătit 100 minute de de evergreen-uri americane, colinde, divertisment şi... gânduri bune.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Mike Godoroja și Florian Lungu (gazdele emisiunii „Noapte indigo”) și-au unit forțele cu Marina Constantinescu (gazda emisiunii „Nocturne”) în programul special de sărbători „Vă rugăm să aveți o viață frumoasă”. Spectacolul - realizat cu sprijinul Big Band Radio, sub bagheta maestrului Ionel Tudor – le-a oferit prietenilor Televiziunii Române o „alternativă Bio TV”, aşa cum îl descrie Mike Godoroja.

Eu, Moşu(Florian Lungu) şi Marina suntem trei prieteni, dar în acelaşi timp, suntem şi trei misionari în ale culturii şi nu am vrut să ne dezicem de aceste frumoase roluri pe care le avem, iar de sărbători ne-am unit forţele”, astfel că pe 26 decembrie, cei trei prieteni ne-au oferit, după cum spune şi Mike Godoroja, „valori indubitale, valori care să apară în competiţie cu marele şuvoi fast food TV care există în jurul nostru.

În spectacolul transmis de la ora 20:10 v-aţi întâlnit cu vedete ale cântecului, divertismentului şi actoriei Luiza Zan, Nightlosers, Cristi Minculescu, Jazzapella, AG Weinberger, Nadia Trohin şi, bineînţeles Big Band Radio cu dirijorul Ionel Tudor.  Momentele de Stand up comedy au fost susținute de către Radu Gheorghe și Mihai Bisericanu; numere în premieră TV, acestea au fost o combinaţie neaşteptată de teatru instrumental, pantomimă și scenete umoristice.

Sunt foarte bucuroasă să îmi petrec a doua zi de Crăciun cu prieteni, cu muzică de cea mai bună calitate cu nume şi valori pe care Televiziunea Română ştie şi să-i respecte, să-i iubească şi să-i aducă mai aproape de suflet, de minte, de spirtele noastre”, a spus Marina Constantinescu. Cele 100 de minute de spectacol, au adus, pe lângă colindele Crăciunului şi marile piese din jazz şi blues, pentru că „muzica uneşte spiritele”, după cum recunoaşte şi marele Florian Lungu.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 45

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2