loader
Foto

Galerie foto

V-aţi întrebat vreodată cine au fost primii corespondenţi de război?

Răspunsul este în ediţia de duminică, 23 noiembrie, de la ora 12:30, la Jurnal de front, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+. Invitat în platoul emisiunii a fost Călin Hentea - publicist şi istoric al propagandei.

 

Daniela Zeca Buzura
Jurnal de front

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Călin Hentea
a fost ofiţer în cadrul MApN, specialist în operaţii psihologice în Statul Major General şi jurnalist militar de televiziune şi presă scrisă.

A făcut parte din mai multe misiuni NATO în Albania, Kosovo şi Afganistan. Este doctor Magna Cum Laude în ştiinţe militare, cu o teză despre propagandă şi operaţii informaţionale.

Călin Hentea a publicat numeroase volume despre propagandă, război mediatic şi istorie militară, atât în România, cât şi în Statele Unite, printre care: „Enciclopedia Propagandei Româneşti” (2012), „Balkan Propaganda Wars” (2006), „Memorii în bocanci”, apărut în 2013, conţine amintirile şi impresiile fostului ofiţer Călin Hentea, puse pe hârtie cu obiectivitate, dar şi cu sinceritatea pe care nu şi-o permitea în timpul cât activa în armată.

A fost reporter în televiziunea militară Pro Patria (1995-1999), apoi în presă şi în cinematografia militară.

Filme documentare: „Romania - NATO The Power of Destiny” (1997), „Romania on his Way to NATO” (2002).

Este colaborator permanent al revistelor Historia şi Ziarul de duminică.

***

Emisiunea Jurnal de front poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, mediu șsi alte domenii conexe. Vei afla informatii de la specialisti, curiozităti, sfaturi utile si previziuni astrologice șsi vei sti cum îti influentează viata starea vremii.

Redactori (realizatori ediţii zilnice): Cristina Dănilă, Laurenţiu Mandu, Adrian Bănuţă, Raluca Arvat şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu, Cristina Dănilă, Alina Pagu

(Reluare)
 
Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Confruntări pline de emoţii, umor şi voie bună, la ”Drag de România mea!”

Duminică, 28 iulie, de la ora 15:00, la TVR 2, vă invităm să revedeţi o ediţie ”Drag de România mea!” cu provocări îndrăzneţe.​

Încep Jocurile Olimpice. TVR, “official broadcaster” Paris 2024

În perioada 26 iulie – 11 august, Televiziunea Română transmite în direct 280 de ore de la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului, ...

 

#tvr2