loader
Foto

Galerie foto

Mini-seria de aventuri "Ocolul pământului în 80 de zile" la TVR 2

Telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să urmărească, între 6 și 13 octombrie, ecranizarea romanului omonim de Jules Verne "Ocolul pământului în 80 de zile" .

 

Mai exact, iubitorii romanelor lui Jules Verne se vor bucura să vadă una dintre cele mai bune ecranizări ale volumului cu acelaşi titlu semnat de scriitorul francez - AROUND THE WORLD IN 80 DAYS, Marea Britanie, 1989 – în regia lui Buzz Kulik şi avându-i în distribuţie pe Pierce Brosnan, Eric Idle şi Peter Ustinov.

Episodul 1 - 6 octombrie, ora 23.00

Episodul 2 - 7 octombrie, ora 23.00

Episodul 3 - 10 octombrie, ora 23.00
Episodul 4 - 11 octombrie, ora 23.00
Episodul 5 - 12 octombrie, ora 23.00
Episodul 6 - 13 octombrie, ora 23.00

Comedia de aventuri Ocolul pământului în 80 de zile începe în Londra victoriană, unde Phileas Fogg, gentleman care a făcut din disciplină o religie, pune un pariu în faţa tuturor membrilor celebrului Reform Club că va înconjura globul în 80 de zile.

Însoţit de valetul său Passepartout, Fogg porneşte într-o aventură nemaipomenită, traversând Parisul în plin conflict, jungla indiană şi preriile americane, unde se duelează cu faimosul bandit Jesse James! Şi, de parcă totul n-ar fi suficient de complicat, un detectiv încăpăţânat îl suspectează de jaful unei bănci londoneze şi-l urmăreşte pas cu pas în periplul său!...

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: Risipa de alimente

Invitati: Lacramiora Rediu-Director Fundraising si Comunicare-Federatia Bancilor ptr alimente si Michael Pasarelli

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Destine ca-n filme

Sezon Nou

* Florin Georgescu-"Tenorul cu dor de țtară"

Cel mai cunoscut tenor român înainte de ’89, Florin Georgescu, ar fi putut să fie în galeria mondială a celor mai apreciate voci lirice, alături de José Carreras șsi Placido Domingo.

În 1990, elita americană l-a adoptat si i-a oferit concerte în cele mai prestigioase săli de peste ocean.

Dar el a preferat mereu să se întoarcă, mânat de dor de familie, prieteni, satul natal, de acolo de unde a plecat când nu îsi putea permite decât o singură pereche de tenisi.

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

Realizator Doru Ionescu

Redactor Dana Ilie

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2