loader
Foto

Turneul Amical Internaţional de Handbal Feminin de la Bistriţa, la TVR 2

TVR 2 transmite în direct de la Bistriţa unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive ale verii, Turneul Amical Internaţional de Handbal Feminin.

 

În perioada 19-21 august, Gloria Bistriţa a invitat două superforțe ale Europei: Metz și Ferencvaros Budapesta, plus SCM Râmnicu Vâlcea. Turneul Amical International de Handbal Feminin va avea loc la Sala Sporturilor din Complexul Sportiv Unirea.

Meciurile vor fi transmise în direct la TVR 2, după următorul program: vineri, 19 august, de la ora 16:00 şi de la ora 18.00 şi duminica, 21 august, de la ora 15:00 şi de la ora 17:00. Pardidele vor fi comentate de Florin Mihoc.

„Turneul de gală pe care Bistrița îl găzduiește în acest final de săptămână va fi transmis în direct și integral de TVR2. Cu cele 20 de titluri de campioană a României și 14 triumfuri în Cupă, considerând aici inclusiv palmaresul Oltchimului, SCM Râmnicu-Vâlcea dă piept în prima partidă a turneului, vineri, de la ora 16:00, cu Ferencvaros. Reprezentante ale handbalului dintr-un campionat foarte puternic, cel al Ungariei, adversarele handbalistelor noastre au în palmares 11 titluri de campioane și 12 Cupe în țara vecină. Iar la nivel european și-au adjudecat de trei ori Cupa Cupelor și o dată Cupa EHF. Râmnicu-Vâlcea și Ferencvaros au trei finale de Liga Campionilor disputate (una pentru OltChim și două Ferencvaros) fără ca vreuna să se impună în cea mai puternică dintre competițiile intercluburi ale planetei.

Cea de a doua confruntare a turneului va avea loc tot în Sala Sporturilor din Bistrița și va opune favorita publicului, Gloria 2018 Bistrița şi Metz, cea mai valoroasă echipă din Franța. Prezentă în Final Four-ul ultimei ediții a Ligii Campionilor, Metz are un CV impresionant: 23 de campionate în Hexagon și 9 Cupe. Gloria Bistrița s-a întărit în această vară cu jucătoare bine cotate, cele mai multe fiind selecționate la loturile naționale ale țărilor din care provin. Va fi un test dificil, pentru care Horațiu Pașca și compania vor miza inclusiv pe sprijinul unui public vulcanic. Duminică vor avea loc finalele, cea mică - între învinsele primei zile, respectiv finala mare, la capătul căreia vom afla câștigătoarea competiției din inima Transilvaniei”, spune comentatorul TVR Florin Mihoc.

Nu rataţi vineri, 19 august şi duminică, 21 august, cele patru meciuri transmise în direct de TVR 2.

 

20:00 Planuri diabolice

Film* Planuri diabolice (Evil doctor-SUA, 2018) PREMIERĂ

Regia: Brian Skiba

Cu: Dina Meyer, Jen Lilley, Corin Nemec

*Thriller. Matt şi Aubrey, un cuplu tânăr şi de succes din lumea show-business-ului californian, se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil şi apelează la un medic renumit din Los Angeles, Natalie Barnes. Dar, dincolo de faţada profesionistei amabile şi impecabile, doctoriţa e o veritabilă sociopată, care-şi manipulează pacienţii şi care va încerca să-l seducă pe Matt şi s-o ucidă pe soţia lui.

*

Redactor: Vlad Ţurcan

21:45 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2