loader
Foto

Toamna aceasta, „competiția cu TINE începe” în a 23-a ediție SuperBlog

Înscrierile în SuperBlog 2021 au început la 1 septembrie. Competiţia este susţinută de TVR 2.

 

Ajunsă la a 23-a ediție, cea mai longevivă competiție de blogging din România revine cu o nouă invitație către blogosferă: aceea de a-și antrena creativitatea și perseverența într-un maraton” blogosferic de două luni, sub sloganul competiția cu TINE începe”.

Înscrierile în SuperBlog 2021 au început la 1 septembrie și vor continua pe toată durata competiției. Deja s-au aliniat la start peste 60 de bloggeri, iar concurența se anunță acerbă. În premieră, fiecare participant SuperBlog va avea o pagină de prezentare dedicată pe site-ul competiției, pentru a se spori vizibilitatea și stimula parteneriatele. Totodată, sponsorii pregătesc campanii de testare în care se oferă produse tuturor bloggerilor înscriși la probele respective. Urmează o toamnă bogată în provocări, în premii și adrenalină.

Proiectul numără deja 22 de ediții încheiate, în care s-au înregistrat circa 3000 de participanți, peste 40.000 de articole, peste 500 de probe, 150 de branduri și s-au acordat mii de premii semnificative, în bani, produse și servicii. În cadrul competiției, bloggerii au oportunitatea de a-și demonstra atuurile de influenceri, în probe care mai de care mai dificile, cu cerințe și termene stricte, și astfel își testează deopotrivă creativitatea, versatilitatea și disciplina. La rândul lor, brandurile se promovează într-un context inedit, susțin dezvoltarea blogosferei și identifică potențiali colaboratori.

Între 1 octombrie și 2 decembrie 2021, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, superbloggerii vor primi câte o probă propusă de sponsorii competiției, pe teme despre îmbrăcăminte și accesorii, cosmetice și produse de înfrumusețare, bijuterii și pietre semiprețioase, cafea, ceaiuri, suplimente alimentare și servicii pentru sănătate, electrocasnice, mobilier și produse pentru casă, materiale de construcții și hale metalice, până la filme, accesorii auto, servicii financiar-bancare, soluții de economisire prin cumpărături, decorațiuni de sărbători, servicii turistice și echipamente pentru HoReCa.

În funcție de rezultatele obținute la jurizare, concurenții pot câștiga premii la fiecare probă de blogging la care aleg să participe, precum și premii suplimentare, în bani și/sau produse, dacă la finalul competiției se clasează printre primii în clasament.

Competiția este deschisă tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 18 ani, care dețin un blog în limba română cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. Înscrierile continuă pe toată durata competiției, respectiv până la 2 decembrie 2021.

Organizator: SwissPlan.biz

 

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia a cumulat în cele 22 de ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna) circa 3000 de participanți, peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și peste 40.000 de articole scrise. Pe măsură ce se întrec în condei pe diverse teme, bloggerii învață aspecte legate de content marketing & SEO, câștigă premii, clădesc parteneriate și prietenii.

6:05 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)

6:40 Teleshopping

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2