loader
Foto

Tehnici de pescuit, de la spinning la staţionar | VIDEO

Duminică, 7 august, de la ora 10:00, la TVR 2, vă invităm, din nou, alături de noi într-o expediţie marca „Pescar hoinar”.

 

Pescar hoinar

Cuvântul cheie al călătoriei este diversitatea: a apelor - de la cea de câmpie la cea colinară, a speciilor - de la răpitori la peștii pașnici, a tehnicilor de pescuit folosite.

Iazul destinat amatorilor din Complexul Tâncăbești și amenajarea Green Lake Paradise din județul Prahova au fost destinațiile noastre.

(w882)

Am reușit capturi frumoase de răpitori din specii diferite - șalău, știucă, somn, dar ne-am adresat și începătorilor cu noțiunile elementare ale pescuitului la spinning. În căutarea peștilor pașnici, am folosit clasica tehnică a feeder-ului, dar și pescuitul de finețe, utilizând rubeziana. Driluri dinamice, pești activi, cadru natural autentic... pe scurt, încă o poveste cu și despre pescuit și amintiri de neuitat.

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu
Producător şi realizator: Ligia Baboş

 

 

4:20 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2