loader
Foto

Tablourile lui Fuego, sursă de inspiraţie pentru rochii unicat

Tablourile pe care le vedeţi în fiecare duminică, în platoul emisiunii "Drag de România mea!", au dat naștere unor povești pe materiale fluide, forme excentrice, dar și modele pline de eleganță în superba colecție unicat "Visul florilor”.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Nu mai e o noutate că Paul Surugiu-Fuego pictează, din pasiune, în timpul liber și că vinde tablourile pentru a ajuta tinerii talentați să meargă mai departe, oferindu-le sprijin financiar.

Tablourile sale au lumină, candoare, au ajuns în toată lumea și pot fi admirate, desigur, și în noul sezon al emisiunii ”Drag de România mea!”, care va debuta pe 20 martie, de la ora 15.00, la TVR 2, cu noutăți și invitați surpriză!

Proiectul demarat de Paul Surugiu în 2015 - ART BY FUEGO - înseamnă umanitate, inovație și uimire. Așa a apărut conceptul și așa și-a construit traiectoria, în cei aproape 7 ani de când a luat ființă. Tablourile semnate de Fuego, un artist cu multiple valențe, bucură oamenii, uimesc și sunt peste tot, de la pensiuni şi locuinţe, până în platouri de televiziune sau restaurante. Mai mult, au ajuns în colecții de cărți poștale inedite, sau inspirație pentru colecții de eșarfe și haine unicat. Este vorba despre superba colecție unicat "Visul florilor”! Rochiile create de minunata Elena Stoica au pornit de la un pariu. Tablourile vedetei au ajuns pe materiale de excepție și au fost incluse în cadrul unui concept unic, în care culorile au dat tonul.

Fiecare tablou a dat naștere mai multor ținute, unor povești pe materiale fluide, forme excentrice, dar și modele pline de eleganță și rafinament. Creatoarea acestui proiect, Elena Stoica, spune că ideea nu se oprește aici și că împreună cu artistul, va realiza un întreg eveniment, cât de curând, ca o încununare a muncii asidue depuse până în prezent! Prezentarea inițială a avut loc în studioul al treilea al Televiziunii Române, în cadrul emisiunii “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, iar acum aceasta se află la Paris, la o prezentare de modă care promovează România!

(w882)

ENERGIE POZITIVĂ, MANIFEST SI VESELIE LA ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Duminică, 6 martie, de la ora 15.00, la TVR 2 urmăriţi o ediție "Drag de România mea!" cu multe momente speciale, stare de bine și cu o nebunie frumoasă a celor pe care-i aducem în fața voastră, pentru a vă face duminica perfectă. Astfel, celebra actriță Carmen Tănase va sosi la noi și ne va povesti despre situația țării în viziunea ei, despre respectata şi regretata actriță Olga Tudorache, care i-a fost profesoară, despre teatru, despre celebrul rol Flăcărica, dar și despre dragostea pentru acest neam încercat. Ea va realiza un moment cutremurător cu Fuego, real, un semnal de alarmă, pe versurile pline de sens ale poetului Narcis Avădănei, poetul cu pălărie, care și-a lansat recent un volum de versuri ”Nebun de dragoste”!

Ionuț Ungureanu și Provincialii ne aduc emoție, profesionalism și desigur, energie pozitivă, cu muzica lor și cu proiectul special care reușește, de atâția ani, deși nu sunt toată ziua la radio, să facă succes, pe scene și la evenimente. Despre Festivalul ”CRIZANTEMA DE AUR”, ediția 2021, cel mai longeviv festival din România, ne va povesti Alina Mavrodin, artista care e directorul festivalului și care revine la noi cu o romanță specială și un duet de senzație alături de Paul Surugiu-Fuego!

Show va atinge momente de intensitate pentru că sosesc în platou talentații Diana Matei și Taraful Cleante. Ei ne aduc optimism, muzici variate și detalii despre ce înseamnă să muncești mult și să reușești, dacă-ți dorești. Diana și Marian Cleante vor avea parte și de o provocare din partea lui Fuego. De asemenea, ne vom aduce aminte de cei trei mari artiști ai muzicii lăutărești, plecați prematur de curând – GABI LUNCĂ, CORNELIA CATANGA și NELU PLOIEȘTEANU. Fuego și Diana Matei, alături de trupa Supermarket, band-ul emisiunii, au pregătit un colaj interesant cu cele mai îndrăgite melodii ale muzicii lăutărești. Adrian Enache ne va încânta cu romantismul său şi nebunia frumoasă, alături de povești cu ... fiica sa, om de radio și artist, frumoasa Diana Enache. Nu va lipsi un super duet tată-fiica, cântece de suflet și multe lucruri interesante de amintit. Fuego ne-a pregătit și el melodii speciale, alături de baletul condus de Florin Mariș și de trupa Supermarket.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 71

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2