loader
Foto

Surprize, surprize, la începutul unui nou sezon „Drag de România mea!"

Prima gală a sezonului VI „Drag de România mea!" s-a difuzat pe 4 aprilie, ora 15:00, la TVR 2. Paul Surugiu-Fuego a sărbătorit începerea unui nou sezon, împreună cu Andreea Marin, Mihaela Tatu, Alexandra Ungureanu și alți invitați-surpriză.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Am reușit să ne menținem în preferințele voastre și să vă oferim duminici de poveste, la TVR 2.

Emisiunea cu ... Drag de România mea a debutat în toamna anului 2018 și a ajuns rapid în sufletele telespectatorilor noştri.

Până în prezent, am premiat peste 200 de personalități, am avut numeroase exclusivități, am câștigat mai multe premii, iar în 2020 am fost nominalizaţi la Premiile TV MANIA pentru Cea mai bună emisiune de divertisment din România!

Duminică, 4 aprilie 2021, DRAG DE ROMÂNIA MEA! a revenit cu o gală de zile mari.

(w882) Andreea Ma

Paul Surugiu - Fuego ne-a propus un dialog emoționant cu Zâna Surprizelor. Andreea Marin ne-a povestit despre carieră, despre familie, dar și despre celebrul proiect „Surprize, Surprize”, un proiect în care l-a avut aproape și pe Gabriel Coveşeanu. Actorul a fost alături de Andreea Marin în platoul emisiunii Drag de România mea! în ediția din 4 aprilie.

(w500) Alexandra

Tot în prima ediție le-ați putut asculta pe frumoasele și talentatele Alexandra Ungureanu și Alexandra Crăescu, două voci deosebite care fac performanță și care reușesc să se mențină în preferințele publicului.

(w882) Cantareata

​De asemenea, Paul Surugiu - Fuego și echipa emisiunii v-au propus două nume din tânăra generație a folclorului românesc – Codruţa Rodean şi Bogdan Cioranu.

(w882) Folclor

Cei doi artişti au avut cântece speciale, povești despre începuturile lor, dar au cântat și muzică ușoară pentru telespectatori!

(w500) Mihaela Ta

Exclusivitatea ediției este prezența Mihaelei Tatu. Jurnalista ne-a  povestit despre provocările vieţii, dar și despre arta fericirii. În premieră, Mihaela Tatu a cântat alături de bunul ei prieten, compozitorul Cristian Faur, dar și în duet cu Paul Surugiu-Fuego!

(w882) Mihaela Ta

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:20; sâmbătă, ora 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00; duminică, ora 15:00

13:00 Azi pentru maine

Sezon Nou

* Sistemul scolar românesc îsi caută de 30 de ani o identitate. Reforme peste reforme, modificări de reforme, reveniri, experimente, încercări. S-au făcut studii mai mult s-au mai putin serioase, s-au încercat tot felul de solutii.

În realitate, sistemul de învătământ mosteneste în bună măsură zestrea celor 45 de ani de comunism. Elitele sale au fost atunci eliminate. Au rămas profesori buni peste tot, au existat în continuare si scoli mai bune, si licee, șsi universităti, dar toate acestea functionau mai degrabă inertial, nicidecum ca o consecintă a unor politici coerente si care să încurajeze performanta. Profesorii șsi părintii de astăzi sunt în mare măsură elevii de atunci, cei care culegeau recoltele, care învătau cu suplinitori de multe ori fără bacalaureat, în frig si/sau la lumânare.

*Episodul 2

Realizator Constantin Lupescu

Producător Alexandru Munteanu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:00 Reţeaua de idoli (R)

Producător: Irina Păcurariu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2