Superbloggerii au sărbătorit la mare, la mult-așteptata Gală offline
vineri, 18 iunie 2021
În weekend-ul 11-13 iunie, circa 40 de bloggeri, marketeri și antreprenori s-au reunit în stațiunea Cap Aurora pentru a sărbători câștigătorii celei de-a 22-a ediții a competiției SuperBlog - cel mai longeviv proiect dedicat blogosferei din România.

După aproape două luni de muncă și adrenalină, bucuria și emoția (re)întâlnirii offline s-au resimțit din plin la Gala Spring SuperBlog 2021, eveniment așteptat cu mult entuziasm în comunitate. În weekend-ul 11-13 iunie, circa 40 de bloggeri, marketeri și antreprenori s-au reunit la Hotel OPAL din stațiunea Cap Aurora pentru a sărbători câștigătorii și finaliștii celei de-a 22-a ediții a competiției SuperBlog - cel mai longeviv proiect dedicat blogosferei din România. La finalul unei competiții acerbe, cu 17 probe și termene stricte, trofeul Spring SuperBlog 2021 îi revine Ramonei Cătălina Anastasiu - „copywriter, content writer, mamă și om, înainte de antreprenor”, cum se autodescrie.

Sub genericul Pune-ți rotițele în mișcare!”, Spring SuperBlog 2021 a atras la start 91 de bloggeri din toată țara și din diasporă, din care 71 au participat la cel puțin o probă, iar 34 au dat curs tuturor celor 17 provocări ale competiției. Astfel, în cele șapte săptămâni de concurs (1 martie - 18 aprilie 2021), s-au înregistrat 795 de articole, pe diverse teme, inspirate de domeniul de activitate al sponsorilor: echipamente de curățenie, electrocasnice pentru bucătărie, materiale de construcții și hale metalice, articole de îmbrăcăminte și bijuterii, cosmetice și produse de înfrumusețare, cărți pentru copii, soluții de economisire prin cumpărături, servicii turistice etc. Bloggerii s-au întrecut în creativitate și au răspuns unor cerințe tehnice exigente, cu termene stricte, iar juriile au evaluat materialele, având dificila misiune de a departaja pentru a desemna câștigătorii premiilor alocate. S-au acordat aproape 200 de premii (în bani și în produse sau servicii), în valoare totală de circa 10.000 de euro. Proiectul susține bloggerii să-și dezvolte creativitatea, versatilitatea și perseverența și, totodată, facilitează parteneriate între blogosferă și mediul de afaceri: creatorii de conținut își pot folosi experiența în competiție drept treaptă de lansare pentru alte colaborări, iar brandurile identifică noi influenceri.

Pe podiumul competiției se regăsesc Mirela Crețan, clasată pe locul al treilea cu blogul www.galagieincap.com, Diana Elena Gole pe locul secund,cu blogul www.dealedianei.ro, și respectiv Ramona Cătălina Anastasiu, câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2021, cu blogul www.casuta-anastasiilor.com. Clasamentul final și alte informații sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

(w640) castigatoa

„Copywriter, content writer, mamă și om, înainte de antreprenor. Cred în poveștile spuse cu patos, în puterea cuvintelor și în sinceritatea acestora. Am participat la SuperBlog pentru a-mi demonstra că pot scrie creativ, fără a face un țel din câștigarea trofeului. Am scris cu pasiune pentru fiecare probă și am muncit ca articolele mele să aibă de fiecare dată ceva în plus. O idee, o fotografie, o frază, o trăire. Să fie memorabile.

Da, SuperBlog înseamnă muncă, însă deopotrivă înseamnă inspirație, talent, documentare, instinct și respect reciproc. Mi-am făcut un țel din a le putea bifa pe toate la final de competiție, așa că am plecat la drum respectând sponsorii și organizatorii, căutând în mine inspirația și în jurul meu elementele de documentare. Cât despre instinct, ei bine, el m-a ajutat enorm încă de dinainte de începerea competiției, așadar cred cu tărie că este nevoie să îl asculți, dacă vrei să participi la SuperBlog”, a declarat câștigătoarea Ramona Anastasiu.

Competiția Spring SuperBlog 2021 a fost susținută de companiile Alma Parchet, CashClub, Dajar, eVernisaj, Farmacia La Preț Mic, Farmec, FRANKE, Frisomat, Hotel Opal, Indira, Kärcher, Librarul cu papion, LitoralulRomanesc.ro, Negociat.ro, PiscineIeftine.ro și Vindem-Ieftin.ro.

„După deja a doua ediție a competiției SuperBlog la care participăm ca sponsori, simțim că facem parte din această comunitate frumoasă a bloggerilor. În ciuda contextului, caracterizat încăde restricții și incertitudini, articolele scrise pentru proba sponsorizată de Litoralulromanesc.ro ne-au arătat că există o dorință uriașă de a reveni la normal, iar vacanțele fac parte din această normalitate pusă pe hold de pandemie. Prin urmare, vă așteptăm pe toți în vacanță la mare, acolo unde briza poate să ne dea reset-ul de care avem nevoie după o perioadă atât de dificilă. Felicitări tuturor participanților, precum și organizatorilor pentru o nouă ediție reușită a SuperBlog!”, a declarat Ionuț Nedea, owner Litoralulromanesc.ro, liderul vacanțelor la Marea Neagră.

„Ne bucurăm să fim de mai mulți ani parteneri ai competiției SuperBlog, în care regăsim mereu materiale de foarte bună calitate. Mulți dintre participanți aleg să scrie pentru proba Farmec, iar aceasta este, pentru noi, o dovadă că se regăsesc în valorile noastre și că sunt inspirați de produsele și campaniile noastre. Îi felicităm pe toți (super)bloggerii implicați și așteptăm să ne revedem și recitim la următoarea ediție.” - Liliana Popa, PR Manager Farmec

„Am fost încântați să cunoaștem bloggeri care au participat la Gala SuperBlog și să întâlnim creativii care ne-au cucerit și provocat în competiția Spring SuperBlog 2021. Concursul a venit cu bucuriile și lecțiile sale. Am învățat de la bloggeri ascuțimea creativității și puterea perseverenței în succes. Fiind prima ediție la care am participat, am învățat inclusiv flexibilitatea relațiilor de dincolo de display-uri. Cu siguranță la ediția viitoare vom participa cu o nouă abordare și cu dragul de a simți entuziasmul participanților. Pentru noi, SuperBlog a fost o experiență memorabilă, iar Gala SuperBlog o modalitate de a ne conecta cu oamenii de dincolo de povești și articole.” - Georgiana Enache, fondator și director general Alma Parchet

«Mulțumim încă o dată comunității SuperBlog pentru implicare și aportul adus în creșterea companiei noastre. Am descoperit oameni minunați care, prin pasiune și determinare, au dat naștere unor povești uimitoare! Pentru că vrem să contribuim la creșterea acestei comunități, pentru următoarea competiție pregătim superbloggerilor o surpriză ce va fi o mare provocare. “Atunci când schimbi modul de a privi lucrurile, lucrurile pe care le priveşti se schimbă” - Wayne Dyer», a declarat Cosmin Răileanu, fondatorul Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

„O primă experiență fabuloasă pentru CashClub.ro în această competiție a bloggerilor. A fost fun, interactiv, provocator și, în același timp, ne identificăm cu atmosfera de competiție și de colegialitate pe care am observat-o între participanți. Cu siguranță nu va fi ultima noastră participare, întrucât abia am prins gustul SuperBlog. Felicitări tuturor și în mod specialorganizatorilor!” - Alexandru Foaie, founder &ownerCashClub

„Mulțumim tuturor concurenților care și-au dedicat timpul și energia probei noastre, ne-au surprins cu materiale utile și atractive vizual, semn că blogosfera evoluează, se adapteazăși se perfecționează constant. Ne bucurăm că am avut prilejul să descoperim bloggeri talentați și vă dorim tuturor o vară frumoasă, asezonată cu distracție din plin în piscină!" - Răzvan Pavel – SEO consultant & Online Marketer PiscineIeftine.ro

„Prin aceste rânduri vrem să mulțumim tuturor participanților. Ne-a plăcut să vă citim poveștile despre fiolele #LaCabine și datorită vouă vrem să venim cu campanii la fel de apreciate și în viitorul apropiat.” - Ioana Badea, Project ManagerFarmacialapretmic.ro

Parteneri media: Artvisiona, Catchy, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresa.ro, Connect,  Comunicatedepresa.net, Fashion8, Gentlemen Market, H2RO – Genuine Communication Agency, IXPR, MTH Digital, PRwave, Sag Media Communications, Social Media In Culise, toateBlogurile.ro, TVR2, Voiqu, Zile și Nopți.

Bloguri partenere: calatoriaperfecta.ro, casutaoliviei.ro, casutaunuimelc.ro, catalinapopa.com, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, inimadincuvinte.com, maiperomaneste.wordpress.com, manuelcheta.podbean.com, moneywatch.ro, nimicurifantezii.blogspot.com, opisicaneagra.ro, presainblugi.com, storyspelling.ro, tssecrets.com. Organizator: SwissPlan.biz.

 

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia a cumulat în cele 22de ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), circa 3000 de participanți, peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și peste 40.000 de articole scrise. Pe măsură ce se întrec în condei pe diverse teme, bloggerii învață aspecte legate de content marketing& SEO, câștigă premii, clădesc parteneriate și prietenii. Detalii, pe www.super-blog.eu.

 • 12:40
  Teleshopping
 • 13:00
  Cultura minorităţilor
  *Identitati *Mehmed Feri are 67 de ani si este turc. Lucreaza ca tamplar la Teatrul National din Constanta de aproape 50 de ani, inca de cand a terminat armata si Teatrul se numea Fantazio. S-a nascut intr-o familie turceasca cu trei copii si de o viata slujeste pentru muza teatrului, Thalia. Nu a tinut socoteala decorurilor facute in jumatae de secol dar stie ca aici si-a cunoscut sotia, romanca si ca o buna parte din universul lui e aici; alaturi de actorii pe care ii iubeste si de colegii care-i sunt ca fratii. Feri lucreaza cu un armean la decor; el tamplar iar armeanul pictor. Directorul Teatrului de Stat din Constanta este evreu iar printre actori e si o tataroaica. Feri e fericit, ca musulman fiind, are sotie crestina. Spune ca asta inseamna bogatie pentru o familie si pentru ambele popoare : turcii invata despre romani iar romanii pot afla in acest fel o multime de obiceiuri si traditii despre musulmani. In plus, tin toate sarbatorile si cele musulmane si pe cele crestine. Teatrul e pentru el " o mare familie". Realizator: Manuela Aldea
 • 13:32
  Iubirea unei doamne
  Serial * Iubirea unei doamne (La senora-Spania 2008-2010) *episodul 24 Cu: Adriana Ugarte, Rodolfo Sancho, Roberto Enriquez, Lucia Jimenez * Dramă romantică. În Spania anilor 1920, familia Marquez deţine una dintre cele mai mari averi din nordul ţării, într-o lume marcată de inegalitate socială şi de dictatură politică. Victoria, moştenitoarea clanului Marquez, şi Angel Gonzales, băiatul unei familii foarte sărace, se îndrăgostesc în adolescenţă, dar, inevitabil, îi despart diferenţele sociale şi aşteptările pe care părinţii le au de la fiecare dintre ei. Câţiva ani mai târziu, când cei doi se reîntâlnesc, totul s-a schimbat. Victoria a preluat afacerile familiei, după moartea tatălui ei, devenind o femeie puternică şi independentă financiar, situaţie foarte rară în epocă. Îndeplinind dorinţa mamei sale, Angel şi-a urmat vocaţia şi a devenit preot. Aşadar, totul pare să-i despartă, mai ales după ce Victoria cedează presiunilor şi se mărită cu marchizul Gonzalo de Castro, fostul asociat al tatălui ei. Dar, în ciuda piedicilor, iubirea lor pătimaşă, care nu poate fi ignorată, va continua să le conducă vieţile. Redactor: Maria Barandiaran
 • 15:00
  Documentar360°-GEO
  * Porto Rico-Un spital pentru lamantini (Porto Rico-un hôpital pour les lamantins, Franţa-Germania, 2021) Redifuzare *Numiţi şi „vaci de mare”, lamantinii, mari mamifere acvatice ierbivore, trăiesc în lagunele apelor din Caraibi. În acest moment, se află pe lista roşie a speciilor aflate pe cale de dispariţie. În absenţa prădătorilor naturali, singura cauză a extincţiei lor este legată de activitatea umană şi de dezvoltarea turismului. La Centrul de îngrijire din Porto Rico sunt trataţi şi hrăniţi înainte de a fi returnaţi în mediul lor natural. Realizator: Alejandro Gamero Redactor: Corina Feleagă
 • 16:00
  Doctor Quinn
  Serial*(Doctor Quinn, medicine woman-SUA, 1993-1998) *episod 81 Cu: Jane Seymour, Joe Lando, Chad Allen, Erika Flores, Shawn Toovey *Dramă . În 1867, Michaela Quinn, tânără doctoriţă şi moştenitoarea unei familii bogate din Boston, lasă în urmă confortul în care a trăit până atunci şi se mută într-un orăşel din Vestul American încă sălbatic: Colorado Springs. Entuziastă, plină de bune intenţii şi dornică să se afirme într-o meserie dominată de bărbaţi, Michaela-poreclită "Dr. Mike"-e primită cu suspiciune de localnici, dar reuşeşte să-şi facă doi prieteni buni: Byron Sully, susţinătorul cauzei indienilor cheyenne, şi Charlotte Cooper, moaşa satului. Şi, de parcă adaptarea nu i-ar fi fost suficient de dificilă, un incident tragic schimbă şi mai mult viaţa Michaelei: muşcată de o viperă, Charlotte i-i încredinţează pe patul de moarte pe cei trei copii ai ei, Matthew, Colleen şi Brian. Devenită brusc şi mamă, şi medicul unei comunităţi care nu prea are încredere în capacităţile ei, Dr. Mike se înarmează cu curaj şi optimism pentru a schimba în bine vieţile celor din jur. Redactori: Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Vlad Ţurcan
 • 17:00
  Distracţiile lui Cazacu
  Redifuzare Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 17:30
  România…în bucate
  Redifuzare TVR Timişoara * Sarea în bucate * Gulaşul ciobănaşului şi plăcinta şifonată în comunitatea sârbilor de la Radimna, judeţul Caraş Severin Emisiune realizată de TVR Timişoara Prezentator Dan Liutț Realizator Veronica MIhoc Jurnalist Catalin Blebea Producator Cristina Murgu Producător delegat: Alexandra Tiniche
 • 17:57
  #generatii
  * TVR 65 *D’ale lu’ Mitică Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 20:00
  #Generaţii
  Redifuzare *TVR 65 *Fragmente din emisiuni difuzate pe parcursul celor 65 de ani de istorie a Televiziunii Romane Jurnalişti : Sorina Soare, Adina Toderascu
 • 21:00
  #Generaţii
  Redifuzare *TVR 65 *Fragmente din emisiuni difuzate pe parcursul celor 65 de ani de istorie a Televiziunii Romane Jurnalişti : Sorina Soare, Adina Toderascu
 • 22:00
  Doctor Quinn
  Serial *(Doctor Quinn, medicine woman-SUA, 1993-1998) *episod 81 Cu: Jane Seymour, Joe Lando, Chad Allen, Erika Flores, Shawn Toovey *Dramă . Redactori: Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Vlad Ţurcan
 • 23:00
  Câştigă România!
  Prezintă: Virgil Ianţu Regia artistică: Larry Maronesse Producător: Diana Pascal O producţie TVR2 şi Zucchero Media
 • 00:10
  Anatomia lui Grey
  Serial* Anatomia lui Grey (Grey's anatomy-SUA, 2014) Cu: Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Justin Chambers, Chandra Wilson *sezon 12*episodul 7 *Dramă . La spitalul Grey Sloan Memorial din Seattle, tinerii medici ai secţiei de chirurgie se confruntă zi de zi cu cazuri complicate şi cu efectele unei cariere dificile asupra vieţii lor personale. Derek Shepherd şi Callie Torres lucrează la un proiect important finanţat de Casa Albă; Meredith Grey decide să continue cercetările începute cu mulţi ani în urmă de mama ei; iar ambiţioasa Cristina Yang, dezamăgită că a ratat o bursă mult-visată, ia cea mai radicală decizie din viaţa ei, acceptând un post la un spital din Elveţia. Redactor: Delia Clonaru
 • 01:10
  Duminica filmului românesc
  Săptămâna nebunilor -România, 1971 Regia: Dinu Cocea Cu: Florin Piersic, Marga Barbu, Toma Caragiu, Colea Răutu *Aventuri -ultimul film din seria „Haiducii”. Cu bijuteriile furate de la domnița Ralu, haiducul Anghel Șaptecai vrea să cumpere arme de la Brașov și să se alăture oştii pe care o strânge căpitanul de panduri Tudor Vladimirescu pentru a salva Țara Românească de domnitorii fanarioți care au înstrăinat bogățiile țării și au sărăcit populația. Redactor: Gabriela Onea
 • 02:35
  România…în bucate
  TVR Timişoara * Sarea în bucate Emisiune realizată de TVR Timişoara Prezentator Dan Liutț Realizator Veronica MIhoc Jurnalist Catalin Blebea Producator Cristina Murgu Producător delegat: Alexandra Tiniche
 • 03:00
  Sport
 • 03:07
  Telejurnal TVR2
 • 03:40
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:00
  Documentar360°-GEO
  * Porto Rico-Un spital pentru lamantini (Porto Rico-un hôpital pour les lamantins, Franţa-Germania, 2021) Realizator: Alejandro Gamero Redactor: Corina Feleagă
 • 05:00
  Natură şi aventură
  Realizatori: Dan Păvăloiu, Dan Curean, Radu Puşcaş (TVR Cluj-Napoca)
 • 05:30
  Sănătate cu de toate
  Sănătate cu de toate Prezintă: Bogdan Ghiţulescu Jurnalist TV: Ana Maria Mindu Producatori: Larisa Avram, Bogdan Ghiţulescu