loader
Foto

Succes și nostalgie la „Drag de România mea!”

Muzică, experiențe de viață, povești de succes și un nou val de emoții, pe 14 februarie de la ora 15:00, cu Paul Surugiu-Fuego și „Drag de România mea!” la TVR 2 și pe TVR+.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Vă invităm să revedeți o gală cu mai multe eroine, femei care fac performanță și care luptă, zi de zi, pentru a se menține, dar și pentru a făuri frumosul.

Cu Iosif Ciunterei, am cunoscut istoria unui tezaur uman viu, Teodora Purja ne-a încântat cu înțelepciunea sa și ne-a demonstra că veșnicia s-a născut la sat.

(w882) Ciunterei

A sosit la noi artista Alina Mavrodin, care a avut daruri muzicale de seamă și care ne-a vorbit despre însemnătatea romanței în cultura românilor. Artista luptă pentru promovarea acestui gen și creionează povești de succes, de ani și ani.

(w882) Mavrodin

Formidabila actriță Anca Sigartău ne-a depănat amintiri din cariera ei, a vorbit despre noile sale proiecte și ne-a povesti cum arată profesia de mamă alături de fiul ei, Teodor. De asemenea, Anca a pregătit un moment artistic special alături de Paul Surugiu-Fuego!

(w882) Anca Sigar

Daniela Gyorfi ne-a emoționat cu amintirile despre mama ei, dar și cu minunata sa familie care i-a fost alături. Daniela a cântat și a făcut un duet de senzație cu Paul Surugiu-Fuego.

(w500) Duet Fuego

În exclusivitate, a fost la noi artista deplină a Ardealului, un simbol al folclorului românesc, Sava Negrean Brudașcu. Aceasta a avut cântece de referință pregătite pentru noi, dar și povești de seamă despre cariera sa. Într-un costum vechi, Sava Negrean Brudascu ne-a purtat în lumea folclorului autentic, dovedind pe deplin de ce este unul dintre simbolurile incontestabile ale românilor.

(w882) Sava Negre

Paul Surugiu-Fuego a pregătit premiere muzicale, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș.

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

5:15 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)

5:40 Teleşcoala (R)

* Limbi străine

* Limba japoneza

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2