loader
Foto

Stela Enache și Sofia Vicoveanca la „Drag de România mea!”

Duminică, 30 mai, la TVR2 și pe TVR+ de la ora 15:00, le-am primit cu braţele deschise în studioul emisiunii „Drag de România mea!” pe Stela Enache şi Sofia Vicoveanca.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

71 de ani de viaţă şi 50 de ani de activitate profesională sunt datele care o reprezintă cu succes pe Stela Enache.

(w500) Stela Enac

În Gala specială de duminică, artista ne încântă cu cele mai frumoase melodii şi ne povesteşte, cu emoţie, despre viaţa şi arta trăite alături de marele compozitor Florin Bogardo.

(w882) Stela Enac

Invitatul special al Stelei Enache este Radu Palaniţă, câştigătorul de anul trecut al unui concurs de talente din România.

(w882) Pop 30 mai

Model al eleganței și al demnității, Sofia Vicoveanca slujește, de 62 de ani, cântecul popular românesc. Artista revine la „Drag de România mea!” pentru a ne prezenta cel mai recent material discografic, dar şi pentru a cânta şi recita alături de Paul Surugiu-Fuego şi Ansamblul Popular Doiniţa din Bucureşti.

(w500) Sofia Vico

Considerat unul dintre cei mai buni tineri ai noii generații de folclor, Mihai Teacă​ se numără printre câştigătorii celebrului concurs al Televiziunii Române „Vedeta Populară".

(w882) Etno 30 ma

Vocea uimitoare a lui Mihai Teacă este acompaniată, adeseori, de clarinet şi de pian. Toate aceste calităţi speciale sunt cadoul perfect pentru sărbătorirea Sofiei Vicoveanca.

(w500) Sofia Vico

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

(w500) Fuego 30 m

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:30; sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

Tema: Cât de greu adoptam copiii?

Invitati:Ana Maria Gombos

Sofia Gombos, Paula Seling, Liana Stanciu, Gelu Duminica, Catalina Hetel , Stefan Ruxanda

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2