loader
Foto

Sfaturile unui profesor de fericire în emisiunea Andreei Marin | VIDEO

Se poate preda fericirea? „Se poate preda”, este răspunsul dat de Daiana Rădulescu, profesor de fericire, invitata Andreei Marin în cea de-a treia ediție a emisiunii „Nu există nu se poate”.

 

ANDREEA MARIN
#NuExistaNuSePoate!

„Cred că cel mai bine ar fi să înțelegem că, din păcate, nu ne învață nimeni să fim fericiți, deși toată lumea ne cere asta. Părinții, societatea profesorii toți ne întreabă la un moment dat, indiferent de câte lucruri am avea: De ce nu ești fericit?... Cum de nu știi să fii fericit?”, adaugă invitata.

Căutând fericirea, Daiana Radulescu a descoperit prin yoga o cale de a face pace cu sine, a renunța la lipsa încrederii și a găsit echilibrul psihic. Despre primul pas spre fericire, invitata a spus:

„Trebuie să știi ce vrei. Cred că de multe ori, dacă nu avem această identitate cu noi ne pierdem, pentru că nu mai știm ce vrem. E foarte important să știm unde vrem să ajungem. Nu ce au vrut părinții, nu ce au vrut profesorii, nu ce au crezut unii despre noi. Până la urmă acestea sunt idealurile lor. În final, înaintând în viață trebuie să trăim și idealurile noastre”.

(w882)

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2