loader
Foto

Serialul „Onoare şi respect”, final de sezon

Nu rataţi ultimul episod al celui de-al treilea sezon al serialului italian „Onoare şi respect”, sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 22.10, pe TVR 2. De săptămâna viitoare, începe sezonul 4.

 

Sezonul 3 ajunge la final! Se răzbună sau nu Tonio? Pe parcusul acestui sezon,  l-am văzut pe Tonio Fortebracci revenindu-şi din comă, pe punctul de a-şi schimba viaţa, de a încheia socotelile cu mafia, pentru ca apoi să descopere că asasinul fiului şi fratelui său, Santi, este un individ poreclit „Păpuşarul” şi să fie curpins de febra răzbunării.

În ultimul episod, îl vedem pe Tonio cum se se poartă cu multă răceală cu Angelica, până când, îşi dă seama că aceasta a aflat de existenţa Antoniei, moment în care îşi face un plan şi îşi schimbă atitudinea. Când Saro Ferlito mărturiseşte că el a ordonat uciderea judecătorului Santi Fortebracci, Tonio îl împuşcă, răzbunând, în sfârşit, moartea fratelui său. Don Tano nu mai suportă să-şi vadă familia suferind şi ia o decizie şocantă.

Considerat unul dintre cele mai bune seriale italiene şi printre fiind cele mai vizionate producţii din Peninsulă, producţia italiană are numeroşi fani şi în România. Pentru ei, avem o veste bună: începând de sâmbătă, 18 noiembrie, pot urmări sezonul 4, plin de întorsături neaşteptate, de tentative de ucidere ale lui Tonio. Va reuşi el să scape împreună cu fiica sa sau o va pierde şi pe ea?

Ce se întâmplă în sezonul 4

Carmela vrea să se răzbune pe Tonio şi îl convinge pe Tom să-l omoare, dar nu reuşeşte. Într-un târziu, ea află că nu Tonio l-a ucis pe fratele ei şi între cei doi renasc vechile sentimente. Tonio este hotărât să redevină un om liber, să scape de Mafie şi să ducă o viaţă liniştită împreună cu fiica sa, Antonia, dar multe persoane, atât din Sicilia, cât şi din America, îi pun piedici.

7:25 România…în bucate (R)

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

Emisiune realizată de TVR Târgu Mureş

Prezentatori: Costin Miron si Bogdan Moraru

Realizator: Bogdan Moraru

Producător: Costin Miron

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)

7:50 Documentar 360°GEO

* Nomazii din Kârgâzstan (Nomades du Kirghizstan, Franţa-Germania, 2009) Redifuzare

*Cu piscuri atingând peste 7.000 de metri, masivul Tian Shan marchează frontiera dintre China şi Kârgâzstan. De câţiva ani, din cauza accelerării topirii gheţarilor, păstorii semi-nomazi care îşi urcă primăvara turmele pe păşunile alpine au tot mai multe probleme la traversarea cursurilor de apă, transformate în torenţi.

Realizator: Wolfgang Mertin

Redactor: Corina Feleagă

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2