Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Secrete de pescuit şi reţete culinare rafinate în noul sezon “Pescar hoinar”, la TVR 2
Marţi, 16 Aprilie 2019
Duminică, 21 aprilie, de la ora 10:00, Eugen Roibu şi Ştefan Stoica, gazdele emisiunii, invită pescarii pasionaţi să descopere tehnicile de capturare care funcţionează perfect pe unul dintre cele mai pitoreşti lacuri din apropierea Capitalei -Tâncăbeşti.
Alte legături
Pescar hoinar

“Am căutat crapii şi caraşii pe lacul Tâncăbeşti 2, cu ajutorul feederelor şi a vergii. Este destul de uşor pescuitul dacă foloseşti method feedere de 30-40 de grame şi momeli flotante, critic echilibrate cu diferite arome. Aroma câştigătoare pentru noi a fost squid-usturoi. Ca de fiecare dată, acest lac ne-a oferit momente frumoase şi un peisaj superb, care este foarte spectaculos primăvara”, a povestit Ştefan Stoica.

Şi pentru că noul sezon debutează chiar în ziua de Florii, duminică ne vom bucura de o masă tradiţională cu preparate din peşte. “Plachia de crap, una dintre cele mai rafinate reţete din peşte presupune trei moduri de preparare a crapului: pe grătar, la cuptor sau prăjit. Noi am ales prima variantă. Încercaţi-le pe toate!”, a dezvăluit câteva secrete Eugen Roibu.