loader
Foto

Secrete de pescuit şi reţete culinare rafinate în noul sezon “Pescar hoinar”, la TVR 2

Duminică, 21 aprilie, de la ora 10:00, Eugen Roibu şi Ştefan Stoica, gazdele emisiunii, invită pescarii pasionaţi să descopere tehnicile de capturare care funcţionează perfect pe unul dintre cele mai pitoreşti lacuri din apropierea Capitalei -Tâncăbeşti.

 

Pescar hoinar

“Am căutat crapii şi caraşii pe lacul Tâncăbeşti 2, cu ajutorul feederelor şi a vergii. Este destul de uşor pescuitul dacă foloseşti method feedere de 30-40 de grame şi momeli flotante, critic echilibrate cu diferite arome. Aroma câştigătoare pentru noi a fost squid-usturoi. Ca de fiecare dată, acest lac ne-a oferit momente frumoase şi un peisaj superb, care este foarte spectaculos primăvara”, a povestit Ştefan Stoica.

Şi pentru că noul sezon debutează chiar în ziua de Florii, duminică ne vom bucura de o masă tradiţională cu preparate din peşte. “Plachia de crap, una dintre cele mai rafinate reţete din peşte presupune trei moduri de preparare a crapului: pe grătar, la cuptor sau prăjit. Noi am ales prima variantă. Încercaţi-le pe toate!”, a dezvăluit câteva secrete Eugen Roibu.

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2