loader
Foto

Galerie foto

Săptămâna artistelor, la „IERI-AZI-MÂINE”

Luni, marţi şi miercuri, de la ora 16.00, la TVR 2 vă invităm să vă beţi ceaiul sau cafeaua de după-amiază în compania Marianei Anghel, a Manuelei Hărăbor, dar şi a Monicăi Anghel.

 

Corina Dănilă
IERI-AZI-MÂINE

Luni, 11 mai, ne-am încălzit cu o sesiune de muzică populară şi poveşti de viaţă spuse de Mariana Anghel, o cântăreață de muzică populară, culegătoare și interpretă de folclor autentic din zona Hunedoarei. Mariana Anghel a debutat în 1982, la vârsta de 16 ani, în emisiunea „Tezaur folcloric” realizată de regretata Marioara Murărescu. În cariera sa artistică de peste 25 de ani a realizat numeroase înregistrări radio și de televiziune. În 1996 i-a fost acordat premiul Fundației „Ethnos” pentu culegerea și valorificarea folclorului de pe Valea Streiului.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Marţi, 12 mai, am sărbătorit teatrul la TVR 2 cu actriţa Manuela Hărăbor. A absolvit, în 1991, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București. A debutat la vârsta de 4 ani, în filmul Veronica (1972). Manuela Hărăbor a devenit cunoscută în rolul Siminei, din filmul Pădureanca (1987). Însă, cel mai greu rol al său a fost în viaţa personală, nu profesională, când fiul ei a fost diagnosticat cu autism.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Miercuri, 13 mai, avem întâlnire cu energica Monica Anghel, cântăreață, prezentatore de radio și actriță. Ea a câștigat Festivalului Internațional „Cerbul de aur”, ediția 1996, și a reprezentat România la concursul Eurovision (ediția din 1996 alături de formația Sincron și ediția din 2002 împreună cu Marcel Pavel). A fost membră a grupului de umor „Divertis”.  A colaborat cu mulţi artişti ai scenei româneşti, printre care Aurelian Temişan, actorul Ştefan Iordache, Gabriel Cotabiţă ş.a. Ce proiecte are în prezent Monica Anghel aflaţi urmărind ediţia de miercuri a emisiunii “IERI-AZI-MÂINE”.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

***


Emisiunea „IERI-AZI-MÂINE” poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 94

Redactor: Vlad Ţurcan

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 46

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)
 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2