loader
Foto

Galerie foto

Gătim împreună, mâncăm în familie!

Duminică, 9 decembrie, de la ora 12:30, pe TVR2, echipa emisiunii "Sănătate cu de toate" ne invită la cules de ciuperci şi ne împărtăşeşte câteva reţeţe delicioase, sănătoase şi uşor de preparat.

 

Sănătate cu de toate

Pe 9 decembrie, colegul nostru, Bogdan, pleacă la cules de ghebe la Burghea de jos, în pădurile muscelene, alături de Bogdan Pârvu. De la mama Flori învăță să facă şi o zacuscă de ghebe, după o rețetă transmisă din generație în generație.

(w882)

Între timp, Larisa împreună cu Ramona Pârvu prepară o ciorba de pui și o tocăniță folosind niște sosuri delicioase, fără conservanți, făcute la Poiana Fermecată pentru cei care vor să mănânce sănătos și sa gătească în casă, dar nu au mult timp la dispoziţie. Familia Pârvu dorește sa promoveze conceptul "gătim împreună, mâncăm în familie" şi realizatorii emisiunii îi susţin în acest demers.

Vă aşteptăm cu drag duminica, de la ora 12:30, pe TVR 2!

 

* Realizatorii emisiunii "Sănătate cu de toate" vă propun o mulţime de teme  legate de alimentaţie şi vă îndeamnă să păstraţi un stil de viaţă sănătos, chiar dacă sunteţi mereu pe fugă şi nu aveţi timp să vă informaţi suficient. Veţi regăsi pe parcursul ediţiilor: multe ponturi pentru prepararea unor reţete simple şi  rapide ce pot înlocui hrana de tip „fast food” şi sfaturi legate de conexiunea cu natura, de sport sau activităţi care vă ajută să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de fiecare zi.

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

Tema: Cât de greu adoptam copiii?

Invitati:Ana Maria Gombos

Sofia Gombos, Paula Seling, Liana Stanciu, Gelu Duminica, Catalina Hetel , Stefan Ruxanda

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2