loader

 

20:05 Istorii de bun gust

* Sezon Nou

* Un intreprinzator din domeniul turismului din judetul Prahova ne povesteste despre ce inseamna sa ai viziune si sa devii un fel de "trendsetter" in turismul experimentiel pentru alti locuitori ai dealurilor din imprejurimi, care nu reprezentau decat simple forme de relief cu podgorii unde se cresteau struguri. Acum, alaturi de locatia sa, turismul a cunoscut o dezvoltare impresionanta, aici fiind una dintre ratele de vizitare cele mai mari, in cuprinsul unui an. O ambitie de a transforma un simplu produs, branza, intr-un produs competitional, cum ar fi branza maturata sau branza cu mucegai, intr-un aliment care tocmai a fost premiat cu medalii de aur, a devenit realitate.

Realizator: Camelia Moise

Producător: Dana Stefanescu

21:05 Forta ideilor

Sezon Nou

Producător: Mihaela Craciun

 
Gală de excepție cu artiști basarabeni la „Drag de România mea!”

Sâmbătă, ora 20.00 și duminică, ora 15.00 vă invităm să cunoaşteţi patru simboluri ale Republicii Moldova, artiști care au peste 35 de ani de ...

Povestea unei campioane olimpice şi Dobrogea contrastelor, la „Istorii de bun gust”

În ziua în care canotajul românesc aniversează 100 de ani, joi, 27 noiembrie, la TVR 2, de la ora 20.05, urmărim povestea unui sportiv olimpic ...

Emisiunea "E Vremea Ta"  a debutat la TVR2 în octombrie 2016, iar în prezent este programul cu cea mai bună audienţă dintre toate ...

 

#tvr2