loader
Foto

România în bucate: Plăcintă cu brânză şi bograci ca la Tormac | VIDEO

În Pusta Banatului s-au stabilit foarte multe comunități de diferite etnii: maghiari, germani, sârbi, bulgari. De aceea, Banatul este recunoscut ca „mica Elveție a României”. La Tormac, în urmă cu aproximativ 200 de ani, s-a stabilit o comunitate maghiară, care are o gastronomie fabuloasă.

 

România în bucate

În ediția emisiunii „România în bucate”, realizată de colegii de la TVR Timișoara, difuzată luni, 22 iulie, la TVR2, Dan Liuț ne-a prezentat câteva rețete specifice bucătăriei ungurești de la Tormac.

2:50 Ora de ştiri

(Reluare)

3:30 Sport

(Reluare)
 
Ziua Limbii Turce, o sărbătoare despre identitate, apartenență și dialog intercultural

Ziua Limbii Turce este celebrată anual pe 5 iunie printr-o serie de evenimente dedicate tradițiilor ce definesc identitatea turcă. Urmărim o ...

Transformarea pomiculturii românești:

Familia Scutaru, cu o tradiție bine înrădăcinată în sectorul agricol, a reușit tranziția de la practicile tradiționale la o abordare modernă și ...

Cultura idiș, celebrată la TVR 2 – Festivalul Internațional de Teatru Idiș (TES FEST), la „Mozaika”

Vă invităm să urmăriți la "Mozaika" două ediții speciale dedicate unui eveniment cultural de anvergură internațională: Festivalul Internațional ...

 

#tvr2