loader
Foto

România în bucate: Plăcintă cu brânză şi bograci ca la Tormac | VIDEO

În Pusta Banatului s-au stabilit foarte multe comunități de diferite etnii: maghiari, germani, sârbi, bulgari. De aceea, Banatul este recunoscut ca „mica Elveție a României”. La Tormac, în urmă cu aproximativ 200 de ani, s-a stabilit o comunitate maghiară, care are o gastronomie fabuloasă.

 

România... în bucate

În ediția emisiunii „România în bucate”, realizată de colegii de la TVR Timișoara, difuzată luni, 22 iulie, la TVR2, Dan Liuț ne-a prezentat câteva rețete specifice bucătăriei ungurești de la Tormac.

17:30 România... în bucate

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

*​ Antricot de vitel în crustă de sare, la cuptor, cu legume sotate.

Prezintă Costin Miron si Bogdan Moraru

Producători Costin Miron si Bogdan Moraru

Producator: Alice Saceanu

18:00 Ora de Stiri

Transmisiune directă

 
Povestea unei campioane olimpice şi Dobrogea contrastelor, la „Istorii de bun gust”

În ziua în care canotajul românesc aniversează 100 de ani, joi, 27 noiembrie, la TVR 2, de la ora 20.05, urmărim povestea unui sportiv olimpic ...

Emisiunea "E Vremea Ta"  a debutat la TVR2 în octombrie 2016, iar în prezent este programul cu cea mai bună audienţă dintre toate ...

Călătorie... pe bogăţie! Miercuri seară, ne plimbăm „Hai-Hui... cu Marina”, prin Monaco

Echipa Marina Almăşan – Cătălin Soci ne invită la plimbare prin lumea prinţilor şi prinţeselor, unul dintre locurile favorite ale bogaţilor ...

 

#tvr2