loader
Foto

România în bucate: Plăcintă cu brânză şi bograci ca la Tormac | VIDEO

În Pusta Banatului s-au stabilit foarte multe comunități de diferite etnii: maghiari, germani, sârbi, bulgari. De aceea, Banatul este recunoscut ca „mica Elveție a României”. La Tormac, în urmă cu aproximativ 200 de ani, s-a stabilit o comunitate maghiară, care are o gastronomie fabuloasă.

 

România în bucate

În ediția emisiunii „România în bucate”, realizată de colegii de la TVR Timișoara, difuzată luni, 22 iulie, la TVR2, Dan Liuț ne-a prezentat câteva rețete specifice bucătăriei ungurești de la Tormac.

16:00 Educatia la putere

Producator Aimee d`Albon.

Moderator si realizator: Monica Ghiurco

Regizor: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Mihaela Iamandei si Adrian Banuta

Redifuzare//

17:30 România... în bucate

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

* Musaca de vinete cu carne de vită

Prezintă Costin Miron si Bogdan Moraru

Producători Costin Miron si Bogdan Moraru

Producator: Alice Saceanu

 
Artişti basarabeni şi artişti români, la ”Drag de România mea!”

O nouă gală specială avem în dar pentru voi sâmbătă, de la ora 20.00 și duminică, de la ora 15.00, numai la TVR 2.

Mozaika:

În fiecare an, comunitatea evreiască din Cluj-Napoca comemorează deportarea tragică a membrilor săi la Auschwitz, eveniment petrecut în mai-iunie ...

Festivalul Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc „Mamaia” – Seri magice în direct la TVR

Cea de-a doua parte a evenimentului găzduit în Piaţeta Perla din Mamaia, „Festivalul Național al Cântecului și Dansului Popular Românesc Mamaia ...

 

#tvr2