loader
Foto

Iubim cu mintea sau cu inima? | VIDEO

Ediția din 9 decembrie a emisiunii ,,Rivalii” a deschis cutia Pandorei: Iubim cu mintea sau cu inima? Unde este minte, nu este iubire, susțin unii dintre invitați. Unde nu e minte e vai de picioare, sunt convinși alții. Argumentele rivalilor sâmbătă, de la ora 15:00, pe TVR2.  

 

Marina Almășan
Rivalii

Au fost alături de noi și cei care încercă să stabilească un echilibru și să aducă extremele la un numitor comun: cel mai bine este să implicăm și mintea, și inima în procesul atât de irațional al iubirii.

Care a fost concluzia aprigelor dezbateri, aflați de aici:

 

Printre invitați s-au aflat psihologul Eduard Puiu, avocatul Adrian Cuculis, actorul Florin Zamfirescu, artista Sanda Ladoși si inventatorul Iuliean Horneț.

***

Emisiunea ,,Rivalii” se difuzează și pe TVR Moldova – duminică, 10 decembrie, ora 15:00, și pe TVR Internațional – luni, 11 decembrie, ora 15:30.

13:30 Marius Mihalache&Band-Saftita

Concert*

*"Săftiţa", spectacol cu Marius Mihalache

Dir.imagine Adrian Vulpe

Regizor de motaj Cristian Burlacu

Editor de montaj Valentin Brumă

Reporter Anca Medeleanu

Regizor artistic Violeta Gorgos

15:00 Dincolo de porţile palatelor

(L’Europe en chateaux, Germania-Franţa, 2012)

*Călătorie poetică prin unele dintre cele mai remarcabile castele şi palate europene, în spatele porţilor închise de obicei turiştilor, pentru a afla particularităţile şi singularităţile istorice, arhitecturale şi culturale, precum şi poveştile captivante aleconstructorilor şi locuitorilor lor.

Regii Europei şi-au ales domeniile pentru a-şi construi palatele şi reşedinţele de vară în cele mai frumoase locuri, dar şi cu rolstrategic.

Realizatori: Gero Von Boehm, Jeremy Jp. Fekete, Julia Zantl

*Ep.4: Estremadura-Portugalia

În extrema vestică a Europei continentale, vizităm trei palate magnifice: palatul marchizilor de Fronteira, palatul Pena din Sintra şi cel din Queluz.

Construite de mauri ori cu puternice influenţe orientale, palatele formează un inel în jurul Lisabonei, fostă reşedinţă regală şi capitală a jumătate de glob.

Redactor: Ştefan Asavei

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

 

#tvr2