loader
Foto

„Rivalii”… reloaded! Totul despre emisiunea Marinei Almăşan la TVR 2

„Rivalii”… cu Marina Almășan și Dan Helciug în cel de-al doilea sezon al emisiunii TVR 2 care, în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, vă invită să urmăriţi un duel al opiniilor despre cele mai importante probleme ale vieții de familie.

 

Marina Almășan
Rivalii

Părerile invitaţilor, pe cât de amuzante, pe atât de pline de învăţăminte, vor fi împachetate sub forma divertismentului din care nu vor lipsi tonul degajat, concursurile, muzica şi surprizele.

Din 1 aprile, în platoul „Rivalilor” numărul gazdelor este mai mare. Marinei Almăşan i s-a alăturat Dan Helciug, coprezentator, iar comoderatorul Costin Teodorescu va fi însoţit de Raluca Tudor.

„Deși ne înțelegem excelent de când colaborăm (să tot fie vreo două decenii!), eu si Dan vom fi rivali. Punctele noastre de vedere se vor bate cap în cap si în aceste contraziceri simpatice se vor regăsi și telespectatorii noștri, căci - nu-i așa? - orice lucruri, mai cu seamă cele legate de viața de familie, pot fi privite din unghiuri diferite. Eu voi încerca să veghez asupra caracterului educativ al emisiunii, iar năvalnicul Dan îi va adăuga sarea si piperul necesare. Împreună cred că ne vom completa de minune! Îmi cam dă de furcă înălțimea lui (tocuri atât de mari încă nu s-au inventat!), dar, până la urmă, contrastele se atrag, nu? Una peste alta, îmi pare bine că l-am „atras” pe Dan în această „cursă” a rivalității și abia aștept să primesc feedback-ul telespectatorilor după prima ediție”, spune Marina Almăşan.

Am aflat şi un secret despre Dan Helciug. Ştiaţi că, pe lângă muzică şi actorie, pasiunea artistului este psihologia? Mai mult, Dan a urmat Facultatea de Ştiinte cognitive şi Parapsihologie, este un familist convins şi mândru de cei doi copii ai săi, Luca (13 ani) şi Ruxandra (7 ani).

„Dan Helciug a intrat, pentru prima oară, în emisiunile mele, ca solist al trupei Parlament. Nu venise încă anul 2000, iar trupa cu un nume atât de dibaci ales cucerea curajos topurile din România. Mult mai târziu am aflat că, de fapt, Dan nu era chiar muzician, la bază. De fapt, nici nu era greu de dedus că actoria îi curge și prin vene, nu e doar un înscris pe o diplomă de absolvire. De fapt, în palmaresul lui Dan mai există o facultate: cea de Științe cognitive, și cu această dezvăluire voi apăsa și mai tare pe pedala admirației celor care caută esențe, nu forme fără fond”, mai spune Marina Almăşan.

În platou sunt prezenţi psihologul emisiunii, Matei Stănculescu, fiul al regretatului folkist Doru Stănculescu, dar şi unul dintre cei mai apreciați și charismatici avocați ai momentului: Adrian Cuculis.

„Rivalii” nu mai este o competiție a generațiilor, ci o „încăierare”, sigur, pe un ton decent şi ca demers educativ, a diferitelor puncte de vedere, în ceea ce privește problemele vieții de zi cu zi. Se va vorbi despre familie, îndrăgostire și dez-îndrăgostire, despre relația de cuplu, iubiri cu nabădăi, creșterea copiilor, soacre și amante, dar şi despre școala copiilor noștri și viitorul lor. Cazurile puse în discuţie vor fi ale unor vedete, dar echipa aşteptă feedback de la telespectatori. Emisiunea va avea un public activ, care va interveni cu exemple personale și păreri despre situaţiile puse în discuție.

Invitații VIP nu sunt aleşi la întâmplare şi, de fiecare dată, va fi invitată o familie longevivă, care va judeca lucrurile prin prisma experienței, dar și vedete care au traversat, în viața lor, momente de cumpană, despre care vor vorbi deschis.

(w882)

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2